Érmetartó tálca elegáns bársonyborítással

Növelje doboza befogadóképességét extra tárhellyel!

12 férőhelyes érmetartó tálca

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Népszerű érmetartó elegáns bársonyborítással
  • Tökéletes megoldás a díszdobozok bővítésére
  • Összesen 12 db érme professzionális tárolására
  • 5 x 5 cm-es rekeszekkel
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 1 990 Ft

Rendelje meg az elegáns éremtartó tálcát, mely 12 érme vagy érem biztonságos és professzionális bemutatására kínál lehetőséget!

Kedvező ár: 1 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Fekete színű bársony
Rekeszek száma:
12
Rekeszek mérete:
50 x 50 mm
Tálca mérete:
230 x 200 x 5 mm

Igen, megrendelem a bársonyborítású érmetartó tálcát kedvező áron, mindössze 1 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Vásárlásom nem jár semmiféle kötelezettséggel, mivel a terméket a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.