A Magyar Éremkibocsátó Kft. megrendelőjeként Ön különböző fizetési módok közül választhat. 

Bankkártyás fizetési mód esetén Mastercard, Visa, Maestro és American Express típusú bankkártyával fizethet. Ebben az esetben együttműködő partnerünk biztonságos fizetési felületére, az OTP által üzemeltetett Simple-re irányítjuk, amely Magyarország egyik vezető fizetési megoldásokat nyújtó cége. A bankkártyával kapcsolatos minden információt titkosítunk. Senki nem férhet hozzá sem a bankszámlaszámhoz, sem a névhez, sem a címhez. A Magyar Éremkibocsátó Kft. minden egyes megrendelés során engedélyt kér a kártya kibocsátójától. A megrendelés pillanatában lefoglaljuk az összeget, de a bankkártya terhelésére csak akkor kerül sor, amikor a megrendelt termék elhagyja raktárunkat.

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. Törvény (Pmt.) által előírt kötelezettségekkel kapcsolatos tájékoztatás

A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. Törvényben (Pmt.) megfogalmazottak értelmében Társaságunk számára kötelező az ügyfél azonosítása a jogszabályban meghatározott esetekben, így különösen szerződéses kapcsolat létrejöttekor, illetve a 3,6 millió forint összeghatárt elérő, vagy azt meghaladó készpénzes ügyletek esetében. Az azonosítási kötelezettség kiterjed az egymással ténylegesen összefüggő, több ügyleti megbízásra, ha ezek együttes értéke eléri a 3,6 millió forintot.

Az azonosítási kötelezettség a Pmt. által előírt azonosítási adatlap kitöltésével teljesíthető.

Társaságunk e törvényben előírt kötelezettségek teljesítése érdekében 300 ezer forintot elérő vagy azt meghaladó összegű befizetéseket kizárólag banki átutalás útján, illetve készpénzes fizetés esetén a Magyar Posta Zrt. által feldolgozott készpénzátutalási megbízás (postai csekk) útján fogad el. Utánvétes formában történő készpénzes fizetést csak a 300 ezer forintos összeghatár alatti tranzakciók esetén áll módunkban elfogadni.