14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. segítségével történő gyűjtés biztonságos. Mi biztonságot, minőséget, garanciát és kifogástalan szolgáltatást ajánlunk minden területen.

Mindig fennáll a 14 napos elállási jog a vásárlással kapcsolatban

Önnek mindig van 14 napja, hogy valamit visszaküldjön a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nek függetlenül attól, hogy milyen okból teszi. Ha Ön rendszeres vásárlónk már tudja, Önt nem köti semmilyen hűségidő – Ön addig gyűjt, ameddig szeretne.

 

Kedvező kezdőküldemények

Sok esetben gyűjteményeink első darabja a gyűjtemény többi darabjához képest kedvezményes áron, ingyenes szállítási- és postaköltséggel érhető el. 

 

A gyűjtött tárgyat közvetlenül az Ön postaládájába juttatjuk

A Magyar Éremkibocsátó Kft. igyekszik az Ön által gyűjtött tárgyakat közvetlenül az Ön postaládájába juttatni. Nagyobb küldemények esetében előfordulhat, hogy a legközelebbi postahivatalban szükséges átvenni. 

 

Választható fizetés

A legtöbb esetben Ön dönti el, hogy hogyan szeretne küldeményéért fizetni, megteheti kártyával, postai utánvéttel vagy a küldeménnyel együtt érkező számla kifizetésével. 

 

Mellékelt Eredetiséget Igazoló Tanúsítványok

A Magyar Éremkibocsátó Kft. időkorlát, vagy bármilyen más korlátozás nélkül garantálja a gyűjtött tárgyak eredetiségét. A termékek túlnyomó többségéhez nyomtatott formában is mellékeljük az eredetiséget igazoló tanúsítványt. 

 

Kimerítő dokumentáció, bemutatás és történelmi anyagok

A dokumentáció mellett, amely garantálja a tárgyak eredetiségét és részleteket mutat be azzal kapcsolatosan, az érméket, érmeket, bélyegeket vagy papírpénzeket történelmi összefüggésbe helyezzük, valamint történelmi anyagot is csatolunk, amit az adott terület szakértői írnak egymással történő együttműködésük során. Minden tárgyat minőségileg ellenőrzünk és kapszulában, tartóban vagy más módon prezentáljuk.

 

Segítőkész ügyfélszolgálat

Hétfőtől csütörtökig 9-től 17 óráig, péntekenként 9-től 15 óráig díjmentesen elérhetők vagyunk a 06 80 888 889-es telefonszámon. Ön bármikor írhat nekünk levelet, vagy e-mailt az info@eremkibocsato.hu címre. Mi mindig igyekszünk a lehető leghamarabb válaszolni Önnek. 

Hivatalos forgalmazói logók