Elegáns gyűjtői díszdoboz

Valódi fából

Elegáns fa díszdoboz

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Elegáns és biztonságos tárolás
  • A professzionális gyűjtők elmaradhatatlan kelléke
  • Tárhely 1 db érme számára
  • 5x5 cm-es rekeszekkel
  • Típus: Egyedi termék
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 3 990 Ft

Egy kivételes numizmatikai remekmű megjelenését egy díszdoboz teszi még teljesebbé! Ne habozzon, tegye érmét vagy érméjét valódi fából készült, elegáns díszdobozba, vagy ajándékozza a különleges alkotást ebben a dekoratív dobozban!

A dobozban 1 darab, maximum 5x5 cm-es kapszulában tárolt érem vagy érme elhelyezésére van lehetőség.

Kedvező ár:3 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Fa
Külső méret:
9 x 9 cm
Belső méret:
5 x 5 cm

Igen, megrendelem az elegáns díszdobozt kedvező áron, mindössze XXXX Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Vásárlásom nem jár semmiféle kötelezettséggel. A terméket a kézhezvételt követő 14 napon belül visszaküldhetem. A termék árát nem most küldöm el, hanem a szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.