14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

A felénk elterjedt nyugati horoszkóp mellett számos másik is létezik a világon, melyek közül talán az egyik legismertebb a távol-keleten oly népszerű kínai horoszkóp, mely 12 állatövi jegyre alapozza ismereteit. A nyugati horoszkóptól eltérően a 12 állatövi jegy évente váltakozik, 12 évente pedig megismétlődik a teljes ciklus. A kínai horoszkóp további érdekessége, hogy februárban kezdődik, a kínai holdújévhez kapcsolódva. 2019 így a disznó éve lesz, mely idén február 4. éjjelén veszi kezdetét.

 Amire bizton számíthatunk…

magyar Éremkibocsátó Kft. - Beköszöntött 2019: a Disznó éveA kínai holdújév kezdete 2019-ben február 4. éjszakájára esik, és egészen 2020. január 24-ig tart. 2018 a kutya éve volt, bővelkedett meglepő fordulatokban, és sokféle energiát rejtett magában. Ellenben a disznó éve viszonylag nyugodtnak és nagyobb nézeteltérésektől mentes, szerencsés és boldog időszaknak ígérkezik.  

Ebben az évben érdemes anyagi befektetésekben is gondolkodni, mivel remek pénzkereseti lehetőségekkel kecsegtet. A 2019-es évben jobban meg fogjuk becsülni egymás munkáját, a kapcsolatainkban pedig tapintatosabbak, kompromisszumkészebbek leszünk. A holdújév segíteni fog magunk mögött hagyni a múltunkat, és új utakat mutat számunkra. Ugyanakkor nehezen fogjuk elviselni, ha elnyomnak minket, viszont könnyebben és bátrabban mondjuk majd ki véleményünket.

A disznó mint állatövi jegy

A kínai horoszkóp összes jegyének szülöttje közül a disznó a legbecsületesebb és legigényesebb. Látszólag nyugodt, ám viselkedése hullámzó, mivel nagyrészt a környezetétől függ a hangulata. Bár kifejezetten nagy önbizalommal rendelkezik, mégis fél a kudarcoktól. Jellemében optimista, társaságkedvelő személyiség.
A disznó szimbolizálja a magányt, ugyanakkor az életörömöt is. Érdekes módon a kelta legendákban például mágikus állatként tűnik fel: a gallokkal való harc és menekülés után 7 csodadisznó mentette meg a nélkülözőket az éhhaláltól. Az állatok minden másnap reggel újjászülettek, miután a kelták előző nap az éhségüket csillapították velük.

 A disznó mint szimbólum a nyugati legendákban a szellemi hatalmat jelképezi. Az állat elejtése azt jelenti, a múlandó dolgok „megölik” a szellemi halhatatlanságot. Ázsiában a kínai zodiákus jegye a bátorságot és a bőséget hordozza magában, Japánban pedig a háború istenét jelképezi.

A disznó évében születettek jellemvonásai

A disznó jegyűek kedvesek, jóindulatúak és kevés dolgot szeretnek jobban a békés együttélésnél. Áldozatkész természetükből fakadóan segítőkészek, toleránsak és megbocsájtóak. Kerülik a vitákat, de ha mégis elkerülhetetlenné válik a konfrontáció, készek kompromisszumokat kötni.
Az igazságszeretetük már-már fanatikus, ami azért is „veszélyes”, mert a jegy szülöttei nincsenek híján a bátorságnak sem, így könnyedén adnak hangot véleményüknek. Emellett kedves, segítőkész és érzékeny barátok. Bár a „disznó” sokat szenved naivitása miatt, képes levonni a tanulságot és továbbra is segít embertársain.

A jegy híres képviselői között találjuk az alábbi személyeket: Alain Delon, Pascal, Cézanne, Thomas Mann, Chagall, Henry Ford, Muszorgszkij és Velasquez. 


Hadd ajánljuk figyelmébe a disznó éve által ihletett, szigorúan limitált példányszámban elérhető, hivatalos színarany pénzérmét, mely év eleji kínálatunk egyik büszkesége. Hátlapját az aprólékos kidolgozású, díszes malac motívuma ékesíti, míg előlapján a kibocsátó ország címere, a kibocsátás éve, a névérték és a nemesfém tisztasága látható.

Szerezze meg a Disznó éve érmét, biztosítsa be szerencséjét! Kattintson a fenti linkre és rendelje meg mihamarabb!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Beköszöntött 2019: a Disznó éve

 

Források:
https://www.nlcafe.hu/horoszkop/20170125/kinai-horoszkop-erdekessegek/
https://lotusz.cafeblog.hu/2018/10/08/2019-a-fold-diszno-eve/
http://ezoterikus.hu/cikkek/kinai-horoszkop-ji-king-filozofia/20245-kinai-horoszkop-2019-diszno-eve
http://www.jellemrajzok.com/kinai-horoszkop/vaddiszno/

 

Képek forrása:
https://visualhunt.com/

Hivatalos forgalmazói logók