14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

Idén 48. alkalommal került megrendezésre a világ legnagyobb numizmatikai vására. A World Money Fair háromnapos eseménysorozatán első osztályú érmék, érmek és bankjegyek kerültek bemutatásra. Többek között itt találkozhattak először az éremművészet szerelmesei a berlini fal leomlásának 30. évfordulójára készült kibocsátásokkal, a 2020. évi nyári olimpiai játékok alkalmából készülő első emlékérmékkel és egyéb szemet gyönyörködtető kincsekkel.

 A vásár idei díszvendége: az osztrák állami pénzverde

Nem véletlenül esett a választás az osztrák állami pénzverdére a 48. World Money Fair díszvendégeként. Idén, 2019-ben ünnepeljük Európa és talán az egész világ egyik leghíresebb érméjének legelső kiadását, a Bécsi Filharmonikusok érmét. Az érme megálmodója Paul Berger igazgató volt, aki 1988-ban elhatározta, hogy újraszervezi az osztrák verdét, és létrehozza a világ egyik legjobban működő intézményét.

Az elhatározás fontos mozzanata volt a filharmonikusok ihlette arany befektetési érme kibocsátása, amely Bécs városi zenekara előtt tiszteleg. Alig pár éven belül ez az érme hatalmas népszerűségre tett szert, és az osztrák pénzverde első számú jelképévé vált.” – hangzottak Zielinski Adam, a Magyar Éremkibocsátó Kft. igazgatójának gondolatai.

Az évről évre megrendezésre kerülő vásár különlegességét idén még tovább fokozta, hogy 2019-ben ünnepli Cégcsoportunk, a Samlerhuset Csoport fennállásának 25. évfordulóját. Immáron negyed évszázada kutatjuk az éremművészet izgalmakban bővelkedő világának legszebb kibocsátásait, hogy azután megoszthassuk Önökkel az így szerzett tudást és a folyamatosan bővíthessük kínálatunkat.

Tekintsen be a World Money Fair vásárában készített képekből válogatott galériánkba!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019 Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019 Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019
Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019 Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019 Magyar Éremkibocsátó Kft. - WMF 2019

 

 

Hivatalos forgalmazói logók