14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

Nagy megtiszteltetés érte a napokban Társaságunkat: meghívást kaptunk a Bonum TV Délelőtt című magazinműsorába. A Magyar Éremkibocsátó Kft. marketing igazgatója, Király András örömmel tett eleget az invitálásnak, amelynek apropóját a cég egyik legújabb sikerterméke, a Szűz Mária emlékérem hívott életre, amely iránt az elmúlt hetekben rendkívüli érdeklődés mutatkozott. Olvasson tovább, tudjon meg többet az interjú részleteiről!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Király András a Bonum TV műsorában!A rövid beszélgetés során számos téma és érdekesség nyert említést. Király András felvezetésként a Magyar Éremkibocsátó Kft. történetéről mesélt, betekintést nyújtva mindabba, ami a Samlerhuset Cégcsoport magyar leányvállalatának 2011-es kapunyitása óta zajlott.

Az érdekfeszítő interjúból természetesen nem maradhatott ki az érem és érme szavak jelentése közti különbség feltárása. Király András kitért a portfolióban szereplő termékek színes skálájára, valamint a világ legnevesebb pénzverdéivel folytatott gyümölcsöző együttműködésekre is.

Kiemelt témát jelentettek a Magyar Nemzeti Múzeummal zajló kooperációk, az 1 kilogramm súlyú éremkülönlegességek, a színezüst Szent Korona és az 1956-os emlékérmek, melyekből egy-egy példány felajánlásra is került a Múzeum részére.

A beszélgetést egy általános, mégis mindenkit foglalkoztató gondolatkör zárta:

- Mennyien foglalkoznak ma Magyarországon numizmatikával?                              

- Érdekes a kérdés. Ha már egyetlen érem megvásárlásától kezdve beszélhetünk numizmatikai érdeklődésről, akkor itt akár többszáz ezer fő lehet érintett. Igazán kifinomult gyűjtő azonban kevés van. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb, hogy mindenki örömét lelje abban, amit gyűjt. Ha ebben érmeinkkel, érméinkkel tudunk segíteni, akkor igazából elértük a célunkat.

A teljes beszélgetést ide kattintva tekintheti meg. Ne feledje: a Szűz Mária emlékérem 2017. szeptember 30-ig kedvezményes áron megrendelhető!

Hivatalos forgalmazói logók