970x90-nl-nna

14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

Valljuk be, egy kicsit mindannyiunkat foglalkoztatja az asztrológia. Ha nem is bújjuk nap mint nap a horoszkópot, egy-egy jellemvonásban szinte mind magunkra ismerhetünk zodiákus jegyeink leírásában. Az utóbbi időben a kínai asztrológia is egyre népszerűbb, talán azért is, mert mai, globalizált világunkban az efféle ismeretek is könnyebben hozzáférhetőek. Mai bejegyzésünkből Ön is megtudhatja, mit is tartogat számunkra az idei év a kínai hagyomány szerint!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Kezdetét vette a Kakas éve!Minden jel arra mutat, hogy a 2017-es évet történelmi jelentőségű események fogják fémjelezni. Több olyan folyamat eredménye válik majd láthatóvá, amely az előző években vette kezdetét. A világ vezetői talán megállapodásra jutnak a háborús övezetek békéjének biztosítása érdekében, de legalábbis törekedni fognak a konfliktusok megoldására. A korábbi Kakas jegy által uralt években komoly technológiai áttöréseknek lehettünk tanúi, például ekkor hódította meg az emberiség a Holdat, és a szuperszonikus repülőgép, a Concorde is egy ilyen évben lépte át a hangsebességet.

A kakas nem csak a kínai hagyományban van jelen, a nyugati kultúrkörben is előkelő helyet kapott. Gondoljunk csak a tornyok, épületek tetején őrködő szélkakasra, akinek bátorságot, már-már uralkodói rangot tulajdonítunk. Veszély esetén védelmez, és vetélytársaival is bőszen szembeszáll, ha szükséges. Mindezek ismeretében nem csoda, ha sokat várunk a Kakas évétől. Elmondható, hogy a kitartó, szorgalmas munkának mindenképpen kedvezni fog 2017, és ahogy egy kínai mondás tartja: „A törekvés és az igyekezet vagyont szerez.”.

A kínai asztrológia a holdévek alapján állítja össze jövendöléseit, méghozzá hármas megközelítés szerint. Ez azt jelenti, hogy az aktuális évre jellemző kísérő állat tulajdonságai mellett figyelembe veszik a rá jellemző Elem-, és Útitárs jellegzetességeit is, melyek közül az utóbbit a születés órája határozza meg.

 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - A Kakas éve színezüst érmeritkaságA Kakas éve által ihletett, szigorúan korlátozott példányszámban elérhető, hivatalos színezüst dollár éveleji kínálatunk egyik büszkesége. Hátlapját a tradíció szimbolikus állatának opálos berakásba foglalt motívuma, míg előlapját II. Erzsébet királynő portréja díszíti.

Szerezze meg a népszerű Kakas éve érmét, kattintson és rendelje meg mihamarabb!

 

 

 

 

 

Források:
http://www.jellemrajzok.com/kinai-horoszkop/kakas/
http://officina.hu/erdekessegek/152-kinai-horoszkop-2017-kakas-eve-2017

Hivatalos forgalmazói logók