1. LÉPÉS Kezdő ajánlat

Kosár

0
Összesen:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Budapest emlékérem a 200. évfordulóra


150 éves a magyar főváros

Limitált jubileumi Budapest érem színaranyból

Budapest igazi ékszerdoboz Európa metropoliszai között. Különlegessége vitathatatlan, hiszen világhírű látványosságait szinte felsorolni is nehéz. A történelmi Budai várnegyed, a látványos hidak, köztük a Lánchíddal, a grandiózus templomok, mint például a Szent István-bazilika, vagy az egyedülálló termálfürdők mind nemzetközi látogatók millióit nyűgözik le évről évre.

Csodás fővárosunk idén éppen 150 éve jött létre, Pest, Buda és Óbuda egyesítésével melynek ötletét Gróf Széchenyi István vetette fel elsőként. A jubileum alkalmából egy tömör színarany éremmel tisztelgünk Budapest előtt.

A legkiválóbb verdei minőségben készült veret különlegességét tovább fokozza, hogy szigorúan limitált példányszámban került kibocsátásra, mindössze 1873 darab érem érhető el!

Rendelje meg csak 39 990 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség) a tömör színarany jubileumi Budapest emlékérmet!

Helyezze a kosarába és rendelje meg most
a mindössze 1873 darab színarany érem egyikét!

Töltse ki az űrlapot,
rendelje meg az érmet 39 990 Ft-os áron! (+1490 Ft csomagolási és postaköltség).

Egynél több Budapest emlékérmet szeretne rendelni?

Kérjük, tárcsázza Ügyfélszolgálatunkat:

06 80 888 889
Díjmentesen hívható telefonszám

Igen, Ön megrendeli a Budapest emlékérmet 39 990 Ft-os áron (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldheti. Az érem árát nem most küldi el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő.

*A Magyar Éremkibocsátó Kft. https://www.eremkibocsato.hu/adatkezeles/ oldalon található tájékoztatójának 1.1 pontja szerint.


Magyar Éremkibocsátó Kft. - Budapest emlékérem a 200. évfordulóra

150 éves Budapest

A magyar főváros színarany érmen díszdobozban

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Budapest emlékérem

Tartsa biztonságban az Ön gyönyörű érmét,
vásárolja meg díszdobozzal együtt!

Egy kivételes numizmatikai remekmű, kiváltképp egy tömör színtiszta arany érem megjelenését egy díszdoboz teszi igazán teljessé!

Ne habozzon, rendelje meg az érmet elegáns díszdobozzal együtt, és tudja azonnal biztonságban legújabb kincsét, a tükörfényesen ragyogó jubileumi Budapest emlékérmet!

A díszdoboz választása kiváló döntés akkor is, ha Ön ajándékba szánja az érmet!