14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj alapítója a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, melynek célja a nagymúltú család szellemi és fizikai örökségének ápolása, megőrzése, illetve a hazai sikerek gyarapítása által Magyarország kulturális, szociális és gazdasági teljesítményének emelése. A hagyományteremtő szándékkal bevezetett, immár hetedik alkalommal megrendezett rendezvényen számos hazai gazdasági szereplő versenyzett a különleges szakmai elismerésért. A díj olyan vállalkozásokat gyűjt csokorba, melyek termelékenysége, társadalmi felelősségvállalása és újdonságfaktora kimagasló. És hogy mi köze a nagyra becsült díjhoz a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nek? Olvasson tovább, cikkünkből megtudhatja.

Az idei év más, mint a többi

Az idei év díjkiosztó dátumának egy különleges napot választottak a szervezők, ugyanis 2021. szeptember 21-én ünnepelte az ország a legnagyobb magyar, Gróf Széchenyi István születésének 230. évfordulóját. A díjátadó kezdetén a házigazda Tisza Attila, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány titkára üdvözölte a közönséget. Ezután Széchenyi Tímea, az Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Magyar Nemzeti Múzeumot alapító Széchenyi Ferenc egyenes ági leszármazottja köszöntötte a vendégeket és a díjazottokat.

Az elnök asszony azt is elárulta, hogy volt idő, mikor a Múzeum Széchenyi termében tartották az Alapítvány ünnepségeit, de az évekkel egyre fokozódó érdeklődés eredményeként mára a díszterem is épp csak megfelelő méretű.

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2021 Díj fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter, akit az Agrárminisztérium helyettes államtitkára, Papp Zsolt György képviselt. Az Agrárminisztérium és az Alapítvány között létrejött stratégiai együttműködésnek köszönhetően számos közös díj kiosztására is sor került.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Az Év Széchenyi Vállalkozása Díj 2021 átadásán jártunk
A fénykép közepén Széchenyi Tímea, oldalán a Magyar Éremkibocsátó Kft. és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány munkatársai

Az Év Széchenyi Vállalkozása 2021 Fődíj

  • Barta Autó 200 Kft. (kategória: évi ötszáz millió Forint feletti árbevétel)
  • Jona-Drink Kft. (kategória: évi ötven és ötszáz millió Forint közötti árbevétel)
  • Steixner István EV/ Steixner LeatherArt (kategória: évi ötvenmillió Forint alatti árbevétel)

Széchenyi-örökség díj - 2021-es díjazottak

A Gróf Széchenyi Család Alapítvány az idei évben is a rendezvény keretében adta át a Széchenyi-örökség díjat olyan művészeknek, akik munkásságukat a magyar értékeknek szentelték. A kiválasztott művészek tárgyjutalomként egy Lánchíd pilléréről készült alkotást kaptak ajándékba.

  • Buda Ferenc - Kossuth-díjas költő
  • Dörner György - Kossuth-díjas színművész
  • Gregor Bernadett - Jászai Mari-díjas színművész
  • Kocsis István - József Attila-díjas drámaíró
  • Körtvélyessy Zsolt - Jászay Mari-díjas színművész
  • Mécs Károly - Kossuth-díjas színművész
  • Udvaros Dorottya - Kossuth-díjas színművész

A Magyar Éremkibocsátó és a Gróf Széchenyi Család Alapítvány együttműködéséről

Magyar Éremkibocsátó Kft. - 1 unciás színezüst Széchenyi éremA Gróf Széchenyi István születésének ünnepélyes jubileumát megragadva Fazakas Tünde, a Magyar Éremkibocsátó Kft. cégvezetője átadta Társaságunk és a Gróf Széchenyi Család Alapítvánnyal való együttműködés legimpozánsabb gyümölcsét - az 1 kg tömör színezüstből készült, mindössze 230 példányban elérhető Gróf Széchenyi István emlékérem 1-es sorszámú példányát. Ezzel az ajándékkal köszönte meg a Széchenyi családnak a töretlen bizalmat és támogatást, melyet az elmúlt évben tanúsítottak a Magyar Éremkibocsátó Kft. felé.

Valódi numizmatikai kuriózum, hogy az 1 uncia súlyú színezüst Gróf Széchenyi István érem mindössze 700 példányban korlátozott limitációjának első 500 darabja az évforduló napján került kibocsátásra. A Norvég Királyi Pénzverdében a gyártásindításkor készült képek is bemutatásra kerültek.


Színarannyal bevont jubileumi érem a Széchenyi-emlékév tiszteletére!

Örömmel ajánljuk figyelmébe a korlátozott ideig kedvező áron, 6000 Ft kedvezménnyel elérhető Gróf Széchenyi István emlékérmet, amely az Alapítvány és a Magyar Éremkibocsátó Kft. együttműködése keretében született meg. Ön is megrendelheti az érmet október 15-ig 5 990 Ft-os kedvező áron (11 990 Ft helyett; +990 Ft csomagolási és postaköltség).

Az ajánlat részleteiért kattintson a lenti képre:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Gróf Széchenyi István emlékérem

TOVÁBB >>

Hivatalos forgalmazói logók