14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

A mai nap olyan mérföldkő a Magyar Éremkibocsátó Kft. történetében, amely minden kétséget kizáróan megérdemli, hogy egy cikket szenteljünk neki blogunkon: a numizmatikai premierrel egyidőben büszkén mutatjuk be legújabb emlékérem gyűjteményünket, az Arany Királyok sorozatot, amely számos eddig sosem látott, forradalmi újdonsággal örvendezteti majd meg ügyfeleinket. Olvasson tovább, hogy betekinthessen a különleges kollekció megalkotásának történetébe. Idézzük fel együtt nemzetünk történelmének érmeken megelevenedő aranykorát!

Corvus-Kora Róbert: Az ifjú Hunyadi Mátyás Budára érkezik | Forrás: Gyulai HírlapA fent említett „aranykor” kifejezés hallatán bizonyára Önnek is a Magyar Királyság dicsőségteljes évszázadai jutnak eszébe. Hol virágzó, hol viszontagságos évtizedeken át országló királyok korszaka volt ez, amely a mai napig valamennyi magyar szívet határtalan büszkeséggel tölt el.

Küldetésünk, hogy újabb és újabb éremművészeti különlegességekkel örvendeztessük meg vásárlóinkat és olvasóinkat – köztük természetesen Önt is. A nemzeti témájú kibocsátások, valamint a forradalmian új, innovatív technológiák iránti elkötelezettségünk hívta életre legújabb éremgyűjteményünket, az Arany Királyok címet viselő hiánypótló kollekciót, amely mostantól valódi színfoltként tündököl kínálatunk palettáján!

Az egyedülálló módon lapka formába öntött, 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült érmek minden egyes darabja történelmünk egy-egy meghatározó királyának állít emléket. A fennkölt témát tovább hangsúlyozza az érmek tükörveret minősége, melynek köszönhetően a numizmatika világában elérhető legkiválóbb kivitelben pompáznak.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Arany Királyok gyűjtemény

Az aranyba zárt történelmünket megörökítő páratlan gyűjtemény a piacon sehol máshol nem elérhető, hiszen saját fejlesztésünkként kizárólag Társaságunk kínálatát gazdagítja.

 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Arany Királyok éremgyűjteménySzámunkra kétség sem fért ahhoz, hogy a kollekciót megnyitó érmet I. István királyunk portréjával díszítsük. Első királyunkat, Szent Istvánt államalapítónkként ismerjük, mivel uralkodása alatt a magyar törzsek szövetségéből kialakult fejedelemséget egységes királysággá alakította. Kevésbé ismert, hogy István trónra lépését a fejedelemség és a régi rendek kezdetben kifejezetten ellenezték. Ellenérzésüket még inkább fokozta a keresztény hit felvétele, valamint az idegen nemzetiségek befogadása. Királyunk azonban csírájában elfojtotta a lázongásokat, majd magától II. Szilveszter pápától kért koronát, mely által nemzetünk végül független Magyar Királyságként beléphetett az európai keresztény közösségbe.

Kattintson ide és tudjon meg még többet a színarany éremgyűjteményről, valamint a vásárlóknak biztosított megannyi ajándék kiegészítőről! Meglátja: a nemes téma, valamint a rendhagyó formavilág kombinációja Önt is lenyűgözi majd.

 

 

 

 

Kép:
https://www.gyulaihirlap.hu/113148-gyulan-valositana-meg-egyedulallo-korcsarnok-terve

Hivatalos forgalmazói logók