Tekintse meg Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány elnökével készített interjút, amelyben partnerünk az együttműködés szándékáról, valamint az elkészült Gróf Széchenyi István emlékéremről mesél:

Hazánkban most először érhető el a 12 apostol elnevezésű kollekció, amely Jézus Krisztus tanítványainak állít emléket színezüst érmeken. Olvasson tovább és tudja meg, miben rejlik a bibliai témájú gyűjtemény különlegessége!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Numizmatikai premier - aranyba zárt történelem!
A mai nap olyan mérföldkő a Magyar Éremkibocsátó Kft. történetében, amely minden kétséget kizáróan megérdemli, hogy egy cikket szenteljünk neki blogunkon: a numizmatikai premierrel egyidőben büszkén mutatjuk be legújabb emlékérem gyűjteményünket, az Arany Királyok sorozatot, amely számos eddig sosem látott, forradalmi újdonsággal örvendezteti...

A Magyar Éremkibocsátó Kft. kollekciókat kizárólag magánszemélyek részére értékesít. Az egyedi termékek és kiegészítők esetében egyéni megállapodás keretében tudunk vásárlási lehetőséget biztosítani cégek (gazdasági társaságok és más adóalanyok), valamint egyéni vállalkozók részére. Amennyiben Ön nem magánszemélyként kíván rendelni, kérjük,...
Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy véleményével támogatja értékteremtő tevékenységünket! A felmérés eredményéről rövid időn belül írásban tájékoztatjuk.