Európa egyik vezető érme és emlékéremforgalmazója

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

Hazánkban most először érhető el a 12 apostol elnevezésű kollekció, amely Jézus Krisztus tanítványainak állít emléket színezüst érmeken. Olvasson tovább és tudja meg, miben rejlik a bibliai témájú gyűjtemény különlegessége!

Kik is voltak az apostolok és mit köszönhetünk nekik?

Az apostol szó a görög apostolos szóból ered, ami azt jelenti, hogy kiküldött, követ. Az apostolok Jézus Krisztus követei voltak a világban, akiket az Úr az evangélium hirdetésével bízott meg.

Mivel az apostolok életük végig fáradhatatlanul végezték ezt az Isteni küldetést, ezért Názáreti Jézus 12 kiválasztott tanítványát minden kétség nélkül nevezhetjük a gyülekezet építésének alapköveinek, hiszen nagyban hozzájárultak az Egyház születéséhez. Azonban nem csak az Egyház születése, de növekedése is ezzel az Isteni küldetéssel indokolható, hiszen az Evangélium hirdetését az apostolok nem saját elhatározásból, hanem Jézus küldő parancsára tették.

NUMIZMATIKAI PREMIER - 12 APOSTOL SZÍNEZÜST ÉRMEKEN!

Hétköznapi emberekből vértanúságra is elhivatott hősök születése

Ez a tizenkét férfi Jézussal való találkozása előtt teljesen hétköznapi életét élt, volt köztük például négy halász és egy vámszedő is. A tanulatlannak kikiáltott apostolokat az Úr azonban nem hétköznapi módon használta fel és változtatta át: megvilágosodást, bátorságot és elszántságot adott nekik, vagyis ő tette a félszeg apostolokat olyan elhivatott hősökké, akik még a vértanúságra is készen álltak.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - 12 Apostol színezüst érmeken

A tanítványok kedvét nem vette el sem a gyakori kudarc, de még az ellenük irányuló folytonos fenyegetés és üldözési hadjárat sem. Az apostolok mindezen megpróbáltatások ellenére is folytatták munkájukat, hiszen Krisztus szeretete hajtotta őket. A misszió, amit Jézus Krisztus kezdett el és az apostolok folytattak, napjainkban is széles körben halad tovább, hiszen az Egyház töretlenül hirdeti az üdvösség hírét hívők minden generációja számára.

Az 12 apostolról megemlékező kollekció egy igazán sokoldalú együttműködés eredménye

A tanítványok előtt tisztelgő gyűjtemény születését három szoros együttműködés tette lehetővé. Egyrészt, valódi megtiszteltetés számunkra, hogy a Cégcsoportunk tulajdonában álló Norvég Pénzverdével együttműködve készíthettük el a kollekciót, ami folytán nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az érmék páratlan minőségben kerülnek kibocsátásra.

Másrészt, a művészi kivitelezésű kincsek gyönyörű kidolgozottságát egy itáliai éremművésznek köszönhetjük, így nem csak az érmék minősége, de azok szépsége is garantált.

Az gyűjtemény megszületését megelőző együttműködési szentháromságot pedig a budapesti Szent István Bazilika koronázza meg, hiszen a tőlük kapott kiemelkedő szakmai segítségnyújtás nélkül a kollekció nem jöhetett volna létre.

Látványos érmek tömör színezüstön

A 12 apostolnak szentelt kollekció a téma jelentőségéhez méltó módon nem kevesebb, mint 20 gramm tömör színezüstből készült, ami mellé igazán látványos méretű, 38,61 mm-es átmérő párosul.Magyar Éremkibocsátó kft. - 12 Apostol színezüst érmeken

Társaságunk most 50% kedvezményt biztosít Önnek a színezüst 12 apostol gyűjtemény nyitó darabjára, az első pápát megörökítő, Péter apostol éremre! Megrendelése elküldéséhez és további tájékoztatásért kattintson ide.

 

Hivatalos forgalmazói logók