14 napos visszaküldési garancia Minőségi garancia Eredetiségi Tanúsítvány

Bejelentkezés

Üdvözöljük,

06 80 888 889
Az Ön kosara üres.

A Magyar Éremkibocsátó Kft. számára kiemelten fontos ügyfelei elégedettsége. Amennyiben termékeink bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Amennyiben Ön vissza szeretné küldeni a nálunk vásárolt terméket, úgy ennek költségét Önnek kell kifizetnie. Javasoljuk, hogy visszaküldés előtt vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, és nagyobb értékű termék esetén ajánlott küldeményként adja fel a csomagot, hogy legyen elismervénye a visszaküldésről. A postaköltségek a www.posta.hu oldalon találhatók. Amennyiben Ön már kifizette a terméket, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal a kifizetett összeg visszatérítését illetően.

Ha az Ön számláján több tétel szerepel, és ezek közül csak egyet szeretne visszaküldeni, akkor kérjük, a termékkel együtt küldje vissza a számlát is. A Magyar Éremkibocsátó Kft. jóváírja Önnek a visszaküldött termék árát, és küld Önnek egy új számlát.

Visszaküldési címünk:

Magyar Éremkibocsátó Kft.
Budapest
1095
Máriássy u. 7.

A visszaküldéssel és annak feltételeivel kapcsolatban további információt talál az Általános Szerződési Feltételekben.

 

Hivatalos forgalmazói logók