Leonardo da Vinci: Mona Lisa színarannyal bevont gyűjtői rúdon!

A világ leghíresebb festményei kollekció

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Színarannyal (Au 999/1000) bevont éremművészeti különlegesség
  • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Az egyetemes képzőművészet legbecsesebb kincsei most karnyújtásnyira
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 teljes kollekció
  • 14 napos visszaküldési garancia
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Raktáron
Kedvező ár: 9 990 Ft

Leonardo da Vinci: Mona Lisa

Az egyetemes képzőművészet igazán kivételes műalkotásokkal büszkélkedhet, a legkiemelkedőbb alkotások felbecsülhetetlen eszmei és kulturális értéket képviselnek. A kiváló művészek és mesterműveik előtt tisztelegve úgy döntöttünk, hogy egy páratlan kibocsátással kápráztatjuk el a numizmatika és a festészet szerelmeseit.

Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző rudat, amely az európai kultúra egyik legjelentősebb és legsokoldalúbb polihisztorának alkotását, Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményét örökíti meg. A festmény eredeti verziójának kicsinyített mását rámaként öleli körbe a 24 karátos arannyal (Au 999/1000) bevont gyűjtői rúd, így formálva azt egy igazi numizmatikai különlegességgé. A kiváló grafikusgok szakértelmének és a speciális verdei eljárásnak köszönhetően az eredeti festményt a legapróbb részletekig élethűen megjelenítő éremművészeti ritkaságot sikerült létrehozni. Leonardo da Vinci zseniális tehetségét és mesteri alkotásának nemzetközi jelentőségét szem előtt tartva a rúd a legkiválóbb verdei minőségben készült, így gondosan polírozott felülete tükörfényben úszik.

A festészeti remekmű színarannyal bevont rúdon

Az itáliai polihisztor leghíresebb alkotását, a Mona Lisát megörökítő rúd a A világ leghíresebb festményei kollekció első eleme, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött képzőművészeti alkotásokról emlékezik meg. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Kedvező ár: 9 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz 24 karátos arannyal (Au 999/1000) bevonva
Méret:
35 x 60 mm
Súly:
54 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 teljes kollekció
Előlap:
Leonardo da Vinci Mona Lisa című festménye
Hátlap:
A kollekció neve festőpaletta-motívummal
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

A világ leghíresebb festményei színarannyal bevont rudakon!

A Leonardo da Vinci Mona Lisa című festményét megörökítő rúd A világ leghíresebb festményei kollekció első eleme, amelynek keretében a nemzetközi festészet mesterei előtt tisztelgünk. A kiválasztott festmények között olyan ikonikus alkotások szerepelnek, mint például Vincent van Gogh "Napraforgók", Michelangelo "Ádám teremtése" és Gustav Klimt "A csók" című műve. Az eredeti festmények olyan neves múzeumok gyűjteményét képezik, mint a párizsi Louvre, a firenzei Uffizi Képtár vagy a Sixtus-kápolna.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el világszerte.

 

A kollekció gyűjtése során Ön a következő kiegészítőket AJÁNDÉKBA kapja:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és szakértői tájékoztató anyagot a rudak mindegyikéhez 
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
  • Elegáns gyűjtői dísztáblát a rudak látványos bemutatásához és biztonságos tárolásához

 

A világ leghíresebb festményei című gyűjtemény kivételes technikai paramétereinek köszönhetően igazi kuriózumnak számít a numizmatika palettáján. A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Mona Lisa rudat mindössze 9 990 Ft-os áron szerezheti meg. A kollekció további elemeit 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, rudanként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben a rudak bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerje a világhírű festményeket és meggyőződjön a rudak kivételes szépségéről.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes népszerűségnek örvendő kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt! 

Igen, megrendelem A világ leghíresebb festményei című kollekció első elemeként a Mona Lisát megörökítő rudat kedvező, 9 990 Ft-os áron. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 9 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött sorozatra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Mindegyik rudat visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.