A legértékesebb magyar festmények színarannyal bevont érmeken

A magyar festészet remekművei kollekció

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

0
  • Színarannyal (Au 999/1000) bevont éremművészeti különlegesség
  • Szakértői tájékoztató anyag és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • A magyar művészettörténet leghíresebb festményei most karnyújtásnyira
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 5 000 teljes kollekció
  • 14 napos pénz-visszafizetési garancia
  • Típus: Kollekció
  • Rendelkezésre álló mennyiség Néhány darab
Kedvező ár: 9 990 Ft

Munkácsy Mihály: Honfoglalás

A világhírű magyar festészet igazán kivételes műalkotásokkal büszkélkedhet, a legkiemelkedőbb magyar festmények műkedvelők ezreit nyűgözik le világszerte. A kiváló művészek és mesterműveik előtt tisztelegve úgy döntöttünk, hogy egy páratlan kibocsátással kápráztatjuk el a numizmatika és a festészet szerelmeseit.

Örömmel ajánljuk figyelmébe a lenyűgöző rudat, amely az egyik legnagyobb és nemzetközi szinten is legelismertebb magyar festő, Munkácsy Mihály Honfoglalás című alkotásának részletét jeleníti meg. A színarannyal bevont rúd a legkiválóbb verdei minőségben készült. A festménymotívum az eredeti kép színeit eredeti pompájukban jeleníti meg.

A festészeti remekmű színarannyal bevont rúdon

A Munkácsy Mihály remekművének részletét megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció első eleme, amely felbecsülhetetlen értékű, múzeumok kincseiként féltve őrzött képzőművészeti alkotásokról emlékezik meg. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérem kedvező áron, mindössze 9 990 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Kedvező ár: 9 990 Ft
Tulajdonságok
Anyag:
Réz 24 karátos arannyal (Au 999/1000) bevonva
Kibocsátó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Előlap:
Munkácsy Mihály Honfoglalás című festményének részlete
Hátlap:
Festékespaletta-motívum
Súly:
50 g
Méret:
60x35 mm
Minőség:
Tükörveret
Példányszám:
5 000 teljes kollekció

A magyar festészet remekművei

A legértékesebb magyar festmények színarannyal bevont rudakon

A Munkácsy Mihály Honfoglalás című művének részletét megörökítő emlékérem A magyar festészet remekművei kollekció első eleme, amellyel a legismertebb magyar festmények és alkotóik előtt tisztelgünk. Ezek a képek a magyar történelem, kultúra és nemzeti identitás szerves részei, amelyek nem hiányozhatnak az Ön otthonából sem. A kiválasztott mesterművek között olyan festmények szerepelnek, mint például Csontváry Kosztka Tivadar „Magányos cédrus”, Szinyei Merse Pál „Lilaruhás nő” és Székely Bertalan ,,Egri nők” című alkotása.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:
• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és szakértői tájékoztató anyagot a sorozat minden eleméhez
• Elegáns gyűjtői dísztáblát – impozáns, galériai légkört idéző megjelenítéssel
• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A különleges gyűjtemény a Magyar Éremkibocsátó Kft. és a Szépművészeti Múzeum, valamint a Magyar Nemzeti Múzeum közötti együttműködésnek köszönhetően született meg. A sorozat példányszáma szigorúan korlátozott, mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el világszerte. 

Megrendelése esetén A magyar festészet remekművei sorozat következő elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni az Ön címére, érmenként 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Amennyiben a küldemény nem teljesíti az elvárásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük az Ön részére. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megismerje a legértékesebb magyar festményeket és meggyőződjön a gyűjtői rudak kivételes szépségéről és minőségéről.

Bizonyosak vagyunk abban, hogy minden egyes érem rászolgál majd az Ön elismerésére és gyűjteményének díszévé, büszkeségévé válik. Éljen a lehetőséggel, rendelje meg a legikonikusabb magyar festményeket csokorba gyűjtő kollekciót!

Igen, megrendelem A magyar festészet remekművei kollekció első elemeként a színarannyal bevont Honfoglalás emlékérmet kedvező áron, 9 990 Ft-ért. A sorozat következő elemeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni 9 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Az érmek árát a küldeményekhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételétől számított 14 napon belül, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti részemre. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

További kérdéseivel forduljon bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz: 06 80 888 889* vagy info@eremkibocsato.hu
* díjmentesen hívható telefonszám