Limitált húsvéti színarany érme

Ez a lenyűgöző húsvéti érme az ünnep szellemének igazi megtestesítője!

A húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, amikor a keresztények Jézus feltámadását ünneplik. Emellett a húsvét a tavasz eljövetelének az ünnepe is! Számos szimbólum, jelkép és szokás kapcsolódik hozzá, amelyek története is hosszú múltra nyílik vissza és gyakorta épülnek vallásos vagy népi tradíciókra.

Az 1/200 unciás tömör színaranyból készült, hagyományos húsvéti motívummal ellátott lenyűgöző érme nemcsak a mérete (42x30 mm) miatt igazán látványos. A húsvéti tojásokkal körülvett bájos nyuszit ábrázoló, tökéletesen gravírozott motívum finom részletei és a csillogó arany teszik igazi műalkotássá ezt a lenyűgöző érmét. 

A színarany érmét az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány kíséretében, egy elegáns ajándék érmekeretbe foglalva küldjük Önnek, amely nemcsak az érme szépségét mutatja be, hanem megőrzi érintetlen állapotát is. Az érmekeretbe foglalt húsvét színarany érme így válhat egy egyszerű gyűjtői tárgyból rendkívüli húsvéti ajándékká!

 A feltámadás ünnepének jól ismert jelképe a nyúl. A húsvéti nyuszi szimbolizálja a családot, hiszen a nyúl az ókor óta a termékenység szimbóluma, mert sok utódot hoz és nevel fel. A keresztény vallás úgy tartja, hogy ennek így kell lennie Isten minden teremtményénél, és minden kereszténynek békés, szerető, népes családot kell létrehoznia.

Ez a lenyűgöző numizmatikai alkotás a húsvéti öröm és megújulás szimbólumaként egyetlen darabban ötvözi a hagyományt, a szépséget és az exkluzivitást. Az érem a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra, szigoróan limitált, világszerte mindössze 2024 darabos példányszámban!

Ünnepelje a Húsvétot ezzel a gyönyörű, színarany nyuszi érmével!

Igen, megrendelem Színarany húsvéti érmét kedvező áron, 29 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az ékszer nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Méret:
42x30 mm
Tömeg:
0,16 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség
Limitáció:
2024 db
Kibocsátás:
2024
Kibocsátó:
Kongói Demokratikus Köztársaság
Névérték:
100 frank