Jubileumi Penny Black ezüst érme

Egy formabontó érmekülönlegesség, amely a világ legelső felragasztható postai bélyege, a brit Penny Black eredeti motívumát és színvilágát kelti életre. A híres 1 penny névértékű bélyeg 1840-ben látott napvilágot Londonban, amelynek idén ünnepeljük a 180. évfordulóját.

Az érme különlegessége az értékes, 925/1000-es tisztaságú sterling ezüst alapanyag mellett a káprázatos színtechnológiának köszönhető, amely tökéletesen adja vissza az eredeti bélyeg színeit.

Rendelje meg saját példányát a szigorúan limitált érméből, és élvezze az előnyöket:

  • A világ legelső felragasztható bélyegkibocsátásának 180. évfordulójára

  • 925/1000-es sterling ezüst

  • mindössze 9999 db exkluzív példány az egész világon!

  • elegáns díszdobozban és Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal

Váljon Ön is tulajdonosává ennek az egyedülálló ezüst érmének, amely az éremművészet és a bélyegművészet világát egyesíti!

Igen, megrendelem az ezüst Penny Black érmét kedvező áron, 59 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. 

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Tulajdonságok
Anyag:
Stering ezüst (Ag 925/1000)
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
28,28 g
Névérték:
5 font
Limitáció:
Csak 9999 db a világon