Színarannyal bevont amerikai negyeddollárosok

A világhírű amerikai negyeddollárosok az USA legnépszerűbb kibocsátásai közé tartoznak. Ennek ellenére a mindennapi pénzforgalomban nem könnyű beszerezni őket. A két talán legnépszerűbb negyeddolláros a világszerte legismertebb New York államról, valamint a legelsőként alapított Delaware államról emlékezik meg.

A szövetségi államok előtt tisztelgő negyeddollárosokat színarany (Au 999/1000) bevonattal gazdagították, még különlegesebbé téve ezzel a páratlan kibocsátásokat.

2 érme 1 áráért!

A New York és Delaware államok tiszteletére kibocsátott érmék az Amerikai negyeddollárosok sorozat első küldeményének elemei, amely az USA 50 szövetségi államának lebilincselő történetét meséli el. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a New York és Delaware érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 2 995 Ft-ért szerezheti meg. Így Ön 2 érmét kap 1 áráért!

A negyeddollárosok készítését 1999-ben kezdte meg az Amerikai Egyesült Államok pénzverdéje és évente csupán 5 szövetségi államot örökítettek meg, az érméket pedig mindössze 10 héten át bocsátották ki. Azóta nem készült több példány belőlük, mivel a kibocsátást hivatalosan lezárták, így az érmék elérhetősége világszerte korlátozott. Kínálatunkban mindössze 10 000 teljes sorozat érhető el!

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és váljon az USA 50 szövetségi állama előtt tisztelgő gyűjtemény büszke tulajdonosává!

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
24,26 mm
Súly:
5,67 g
Minőség:
Verdefényes
Közös előlap:
George Washington
Hátlap:
New York és Delaware
Kibocsátás éve:
1999, 2001
Kibocsátó:
Az eredeti érméket az Amerikai Egyesült Államok kormánya bocsátotta ki.

Amerikai negyeddollárosok

Világhírű törvényes fizetőeszközök Amerikából - színarannyal bevonva!

A világhírű negyeddollárosok alkotta hivatalos gyűjtemény darabjai az USA legnépszerűbb kibocsátásai közé tartoznak. Az Egyesült Államok kormánya 1999-től kezdődően bocsátotta ki az emlékérméket, amelyek a legszebb módon mutatják be a lehetőségek és szabadság hazájaként ismert ország lebilincselő történetét. Ennek ellenére a mindennapi pénzforgalomban nem könnyű beszerezni őket. A negyeddollárosok iránti élénk kereslet oka, hogy gyűjtők tízezrei álmodoznak az 50 szövetségi államról megemlékező teljes sor összegyűjtéséről.

A világnak 10 évet kellett várnia arra, hogy a teljes gyűjtemény mind az 50 darabja hiánytalanul megszerezhető legyen. A Magyar Éremkibocsátó Kft. megnyitja Ön előtt ezt az egyedülálló lehetőséget! 

A kivételes gyűjtemény teljességének örömére büszkén ajánljuk fel Önnek a negyeddollárosok 24 karátos arannyal bevont változatait - így változtatva az eredeti pénzérméket igazi numizmatikai különlegességekké.
 

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Amerikai negyeddollárosokA kollekció gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és átfogó történeti leírást minden érméhez
  • Látványos gyűjtői albumot a professzionális tároláshoz és bemutatáshoz
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első küldeményt, a New York és Delaware érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 2 995 Ft-ért szerezheti meg. A kollekció következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, küldeményenként 5 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A gyűjtemény zárt jellegű, azaz előre meghatározott számú elemből áll: az érmék száma megegyezik az USA tagállamainak számával, így Ön összesen 50 káprázatos emlékérme büszke tulajdonosává válhat!

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Legyen részese az izgalmas utazásnak, amely során megismerheti az 50 szövetségi állam lebilincselő történetét!

Igen, megrendelem az Amerikai negyeddollárosok kollekció első küldeményeként a New York és Delaware államokat megörökítő érméket 50%-os kedvezménnyel, együttesen mindössze 2 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő, 2 érmét tartalmazó küldeményeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, küldeményenként 5 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal együtt kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem. A minden további költség nélkül kézbesített ajándék kiegészítőket csak a kollekció megrendelése esetén, a gyűjtés során biztosítjuk.

A kollekció zárt jellegű, összesen 50 darab érméből, azaz 25 darab küldeményből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.