Kínálatunk 100 érméjének legutolsó darabjai:

Színezüst érme három dimenziós pillangóval!

Az érme színezüstből készült, és egy egyedi verdei technológiának köszönhetően a rajta látható pillangó a kapszula kinyitása után szárnyait kitárja, a numizmatika eddigi egyik leglátványosabb három dimenziós hatását keltve. Az ember szinte már várja, ahogy a csodálatos állat felröppen az érméről. A 25 gramm súlyú, 38,61 mm átmérőjű érme páratlan kidolgozottságával és egyedi megjelenésével gyönyörködteti a szemet. 

Az “Egzotikus pillangók” sorozat a numizmatikai piac legkedveltebb érméi közé tartozik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy az előző évek kibocsátásai minden évben rövid időn belül elfogytak a hivatalos kibocsátónál. Ez remekül mutatja, mennyire ritka és nehezen hozzáférhető érme a 2017-es 3D-s pillangó, amely az Ön gyűjteményéből sem hiányozhat!

Kínálatunkban mindössze 51 érme érhető el!

A megrendeléseket szigorúan a készlet erejéig tudjuk teljesíteni, mivel a hivatalos kibocsátónál az érme már a bejelentése után napokkal elfogyott.

Igen, megrendelem a színezüst 3D-s pillangó érmét 31 900 Ft-os kedvezményes áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az szállításkor a postásnak / futárszolgálat munkatársának, vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 15 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
25 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
2500
Kibocsátás:
2017
Kibocsátó:
Mongólia
Névérték:
500 tugrik