A Nap és a Hold , vagyis a nappal és éjszaka egy színezüst gömb érmén

Ez egy egyedi és rendkívül szép kétoldalas gömb alakú ezüstérmeamelyen a Nap és a Hold - nappal és éjszaka - bonyolult részletei láthatók egy innovatív technológia segítségével.

Az úgynevezett Filigree Sphere Technique, vagyis filigrán gömb technológia egy olyan innovatív eljárás, amellyel a gömb érme mindkét felét precíziósan vágják és alakítják üreges, áttört gömbbé. A filigrán technológia eredeti jelentése szerint finom arany vagy ezüst drótból készült, finom vonalvezetésű díszítés.


Amikor a Nap szünetet tart, a Holdnak is lehetővé teszi, hogy ragyogjon!

Ezen a rendkívül egyedi kétoldalas, gömb formájú 2 unciás ezüstérmén a két égitest bonyolult részletességgel kidolgozott mintája látható. A Nap lényegét egy navigációs iránytűvel ötvözi az egyik oldalán, míg a Hold szépségét csillagképekkel összefonódva jeleníti meg a másik oldalon. Mindkét félgömb bonyolult részletességgel jeleníti meg a két égitestet, és a Nap aranyló ragyogását 24 karátos aranyozással fokozták, míg a Hold nyugodt régiségét antikolt kivitel révén kapott hangsúlyt.

Legyen Öné a Nap és a Hold színezüst érmekülönlegesség, mely páratlan darabja lesz gyűjteményének!

Igen, megrendelem a Nap és Hold gömb alakú ezüst érmét kedvező áron, 199 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük. 

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Minőség:
Részben antikolva és részben 24 karátos arany bevonattal
Átmérő:
50 mm
Tömeg:
62,2 g
Limitáció:
1 499 darab
Kibocsátás:
2024
Kibocsátó:
Szamoa
Névérték:
5 dollar