Időtlen elegancia - Mucha által inspirált színezüst medál

Alphonse Mucha Tavasz motívuma által inspirált medál színezüstből készült, és a szecesszió lényegét tükröző részletei, valamint minőségi kidolgozása biztosítja, hogy ékszerkollekciójának megbecsült darabjává váljon. Magabiztosan viselheti, tudva, hogy úgy készült, hogy kiállja az idő próbáját.

Mucha cseh művész és formatervező, a szecesszió kiemelkedő képviselője a tavaszt egy világoszöld ruhás fiatal hölgyként ábrázolta, aki kezében egy nagy csokor színpompás virágot tart. Így fejezte ki a tavasz virágzó és igencsak sokszínű, életvidám természetét. Ennek a színezüst medálnak a viselője garantáltan kiragyog a tömegből, hiszen magával hordozza ennek az időtlen művészeti alkotásnak egy darabját. Egy tökéletes kiegészítő, amellyel bármilyen ruhát vagy alkalmat kifinomulttá varázsolhat.

A csodálatos színezüst Mucha ihlette medál egy állítható hosszúságú nyaklánccal együtt érkezik egy elegáns díszdobozba csomagolva.
A medálhoz ajándékba küldjük az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt.

Ez a medál egyben egyedülálló lehetőség, hiszen egy viselhető műalkotás, mellyel egyszerre fejezheti ki a stílusát és a művészet iránti szenvedélyét. A medál korlátozott számban, csak társaságunk kínálatában elérhető, így Ön most egy ritka és exkluzív darab tulajdonosává válhat.

Ha különleges ajándékot keres egy művészetkedvelő szerettének, ez a színezüst medál tökéletes választás. Az egyedi és gyönyörű medál, valamint a medál szépségét kiemelő nyaklánc egy örök darab, amely tökéletesen tükrözi, hogy tulajdonosa mennyire értékeli a képzőművészetet és a szépséget.
Rendelje meg még ma, és ajándékozza meg vele, aki a szívének igazán kedves!

Szerezze be még ma ezt az elegáns Mucha ékszert, hiszen a megrendeléseket csak a készlet erejéig tudjuk teljesíteni!

Igen, megrendelem Mucha színezüst medált nyaklánccal kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel.

Amennyiben az ékszerszett nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük, amennyiben korábban már kifizette azt.

Tulajdonságok
Medál anyag:
Színezüst (999/1000)
Medál átmérője:
20 mm
Medál tömege:
3 g
Nyaklánc anyaga:
Ezüst (925/1000)
Nyaklánc hossza:
Állítható 42-47 cm
Csomagolás:
Díszdobozban