Kizárólag Cégcsoportunk kínálatában:

Életre szóló ajándék lappföldi aranyból!

Az idei év legyen más, mint a többi! December 6. alkalmából lepje meg gyermekeit, unokáit, szeretteit egy igazán különleges ajándékkal: a színarany érmével, amely a finn Mikulás Alapítványával együttműködésben született meg! Az érme különlegességét fokozza, hogy minden egyes példány a Mikulás Alapítvány jóváhagyásával készült, ritka lappföldi aranyból. 

Miért éri meg megrendelnie a hivatalos színarany érmét?

  • 24 karátos lappföldi színaranyból készült
  • A legkiválóbb verdei minőségben
  • Az érmével elküldjük Önnek az igazi Mikulás levelét, és annak magyar fordítását!
  • További ajándékként az érmét egy bársony borítású, elegáns díszdobozban, Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal és a Mikulás Alapítvány levelével együtt kézbesítjük

A Mikulás érméje kizárólag Cégcsoportunk kínálatában érhető el, a rendelkezésre álló készlet pedig rendkívül alacsony. Ne habozzon, rendelje meg mihamarabb!

Igen, megrendelem a valódi lappföldi színaranyból (Au 999/1000) készült érmét, amely a Mikulás Alapítvánnyal együttműködésben készült, kedvező áron, mindössze 44 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, az érmetartó díszdobozt, a Mikulás személyes levelét és a Finnországi Mikulás Alapítvány levelét.

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az ügyfelei személyes adatait az Információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, önkéntes hozzájárulás alapján kezeli.

Tulajdonságok
Anyag:
Lappföldi színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Legkiválóbb (tükörveret)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 gramm
Névérték:
2,5$
Limitáció:
2020 példány
Kibocsátás:
2020