Színarany Szűz Mária a kis Jézussal

Szűz Máriát, a kereszténység egyik legmegha­tározóbb alakját évezredek óta óriási tisztelet övezi, sokan benne látják az eszményi anyát. A legenda szerint első királyunk, Szent István 1038. augusztus 15-én, halálos ágyán ajánlotta fel az országot a Szűzanyának, ezzel oltalmára bízva egész népét és koronáját.

A Magyarok Nagyasszonyára egy rendkívüli, színtiszta aranyból készült kibocsátás emlékezik meg.

A remekmű kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 24 karátos tömör aranyból (Au 999/1000) készült

  • A legkiválóbb verdei minőség, tükörveret

  • szigorúan korlátozva: mindössze 5 000 darab világszerte

Szűz Mária karján a kis Jézussal

Az érem előlapján Szűz Mária jelenik meg a kis Jézussal. Mária gyengéden öleli fiát, melyen keresztül visszatükröződik a kettejük közötti mély kötelék. Arcuk derűs és békés, miközben fejüket glória övezi. Felettük helyezkedik el az AVE MARIA felirat, azaz „Üdvözlégy Mária!”

A veret hátlapján Mária Szíve látható, amely a kereszténység egyik legfontosabb szimbóluma. Egyszerre jelképezi az Isten-szeretetet, az anyai szeretetet és Jézus szeretetét.

Ragadja meg a kedvező lehetőséget és rendelje meg ezt a szemet gyönyörködtető, limitált színarany éremkülönlegességet, amellyel megkoronázhatja Jézus élete gyűjteményét.

Igen, megrendelem a 24 karátos aranyból (Au 999/1000) készült Szűz Mária a kis Jézussal emlékérmet, kedvező áron 94 900 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a futárszolgálat munkatársának vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla a kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
24 karátos arany (999/1000)
Átmérő:
18 mm
Tömeg:
1,2 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
5 000 darab
Előlap:
Szűz Mária gyengéden öleli fiát, a kis Jézust
Hátlap:
Mária Szív, az anyai szeretet szimbóluma
Éremművész:
Csontos Attila
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Kibocsátás:
2023