Történelmünk meghatározó eseménye
500/1000 finomságú ezüst ötvözetből készült érmen

Az 1848-as forradalom és az azt követő szabadságharc a magyarok számára a nemzeti öntudat, az összefogás, a feltétel nélküli hazaszeretet és népünk elpusztíthatatlan szabadságvágyának jelképe.

A forradalom megvalósult célkitűzései tették lehetővé az elmaradott, feudális Magyarország polgári átalakulását. Éppen ezért a szabadságharc – bukása ellenére is – az egyik legpozitívabb megítélésű történelmi eseményünk.

A  lenyűgöző emlékérem a témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • 500/1000 finomságú ezüst ötvözetből készült
  • legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a tökéletesen kirajzolódik a tükörfényes háttéren

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc érem a magyar nemzet történetének legfontosabb mérföldköveit megörökítő Magyarország történelme kollekció első eleme. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5000 teljes kollekció érhető el.

Váljon Ön is büszke tulajdonosává a kivételes népszerűségnek örvendő kibocsátásnak!

Magyarország történelme
Egy büszke nemzet ezer éve

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérem a lenyűgöző Magyarország történelme éremsorozat első eleme. Hazánk európai viszonylatban is hosszúnak számító történelme során mindig szerves része volt az öreg kontinens történéseinek. Központi fekvésének köszönhetően az évszázadok folyamán minden irányból folyamatosan érték hatások, amelyek ellenére vagy éppen azoknak köszönhetően a magyar népnek sikerült megőriznie egyedülálló szerepét, sajátos identitását, nyelvének egyediségét. A több mint ezeréves múlt mára Európa egyik legrégebbi államává emelte Magyarországot.

A Fritz Mihály éremművész által tervezett historikus összefoglaló, amely csokorba gyűjti a magyar nemzet legjelentősebb eseményeit a magyar törzsek Kárpát-medencében történő letelepedésétől egészen napjainkig, büszkén továbbörökíthető értéket kínál az elkötelezett éremgyűjtők számára.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez
• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
• Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek látványos bemutatásához

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) szerezheti meg. A kollekció további elemeit 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint visszaküldheti azt a kézhezvételtől számított 14 napon belül.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes népszerűségnek örvendő Magyarország történelme kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt!  

Magyar Éremkibocsátó garanciák

Igen, megrendelem a Magyarország történelme kollekció első elemeként az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékérmet kedvezményes, 6 495 Ft-os áron (12 990 Ft helyett) + 1 490 Ft csomagolási és postaköltség. A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A vonatkozó jogszabályok szerint bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Tulajdonságok
Anyag:
500/1000 finomságú ezüst ötvözet
Átmérő:
34 mm
Tömeg:
15 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5000 teljes kollekció
Előlap:
Kossuth Lajos
Hátlap:
A magyar történelmet jelképező címerpajzsok
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
További elemek ára:
12 990 Ft