Január 20. - Joe Biden, az USA elnökének beiktatása

Színarany érme a jeles eseményről!

Január 20-án, holnap mérföldkőhöz érkezik az Amerikai Egyesült Államok történelme. Kevesebb mint 24 óra múlva sor kerül a washingtoni Capitoliumban Joe Biden elnöki beiktatására, aki így az USA 46. elnökeként kezdi meg 4 éves mandátumát. 

A demokrata Joe Biden előtt számos kihívás áll a következő időszakban, mint például a járványügyi intézkedések, és a gazdaság újjáélesztése, így kétségkívül rajta a világ, és természetesen az éremgyűjtők szeme, hiszen a jeles esemény rendkívüli kibocsátást kíván.
A nem csak Amerika, de az egész világ politikájára kiható rendkívüli esemény alkalmából, az új elnökbe vetett bizalomtól és tisztelettől vezérelve ajánljuk figyelmébe a Joe Bident megörökítő színarany érmét, amely a következő kivételes tulajdonságokkal bír:

  • Tömör színarany (Au 999/1000)
  • A legkiválóbb verdei minőségben készült, tükörverettel
  • Ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal kézbesítjük
  • Kizárólag Cégcsoportunk kínálatában érhető el
  • Tökéletes választás a méltó alkalomra, de akár ajándékba is

Ragadja meg a kedvező lehetőséget, rendelje meg az érmét mindössze 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség)! Adja le megrendelését mihamarabb, ne feledje: az érméből jelen ajánlatunk keretében korlátozott példányszám áll rendelezésre.

Igen, megrendelem a színarany Joe Biden érmét kedvező áron, 34 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. 

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999,9/1000)
Átmérő:
11 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret (legkiválóbb)
Névérték:
25 dollár