Jézus születése

24 karátos arannyal bevont emlékérem

Jézus Krisztus születése a kereszténység egyik meghatározó pillanata, mely világszerte a szeretet ünnepe és a vallási hagyományok alappillére. Ez a sorsfordító esemény látványosan illusztrálva elevenedik meg a káprázatos Jézus születése érmen. A veret a legkiválóbb verdei minőségben készült, így tükörfényesen ragyogó felületén gyönyörűen rajzolódik ki a motívumok minden apró részlete. Az érem látványát tündöklő színarany bevonat koronázza meg.

Az érem kivételes tulajdonságai:

  • Színtiszta arany bevonat
  • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
  • Látványos művészi motívumvilág

A Jézus születése emlékérem a Jézus élete kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a látványos emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért lehet az Öné (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség).


Legyen Öné a Jézus születése 
emlékérem 50%-os kedvezménnyel! 

Jézus Krisztus csodálatos életútja és szenvedéstörténete

a születésétől a mennybemeneteléig

A színarannyal bevont 8 emlékérmen a krisztusi életút legfontosabb eseményei káprázatos illusztrációk által kelnek életre. 

Gyűjtse ki Jézus életének legfontosabb eseményeit színarannyal bevont érmeken! 

A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 15 000 teljes kollekció érhető el. 

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

  • Éremtartó albumot, a veretek látványos tárolásához és bemutatásához
  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
  • Izgalmas történeti leírást minden küldeményhez
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 8 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap. A színarany érem nem a kollekció részeazt a küldeményekhez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Rendkívüli ajánlatunk keretében a Jézus születése emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-os áron szerezheti meg (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 13 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). 

Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Igenmegrendelem a Jézus élete kollekció első elemeként a Jézus születése emlékérmet kedvezményes áron, 6 995 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 7 érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 13 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció 8 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Tömeg:
25,5 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
15 000 teljes kollekció
Előlap:
Jászolban fekvő kis Jézus Máriával, Józseffel és a napkeleti bölcsekkel
Hátlap:
Egy Lázár keresztben Jézus születésének és keresztre feszítésének montázsa
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
Éremművész:
Csontos Attila