FIFA 2018 Labdarúgó-világbajnokság:
4 hivatalos emlékérem a sport világának idei csúcseseményéről!

A FIFA 2018 World Cup Russia logójaAz idei legnagyobb sporteseménynek, a 2018-as Labdarúgó-világbajnokságnak Oroszország adott otthont. A Magyar Éremkibocsátó Kft. nagy örömére szolgál, hogy a jeles alkalomból az Ön figyelmébe ajánlhatja a 4 emlékéremből összeállított, hivatalos FIFA 2018 szettet!  

A szettet alkotó hivatalos kibocsátások az idei világbajnokságon induló 3 sikeres és népszerű válogatottat ábrázoló érmek: Brazília, Németország és Argentína összesen 11 világbajnoki címmel büszkélkedhet az eddigi 20 tornagyőzelem közül. A szettet kiteljesítő negyedik érem a világbajnokság hivatalos trófeáját örökíti meg. A csodálatos kupát a hivatalát leghosszabb ideig betöltő FIFA elnökről, Jules Rimet-ről nevezték el.

A sport és éremművészet találkozásából született éremválogatás kiváló verdei minőségben készült. Az eljárásnak köszönhetően az érmeken megörökített játékosok és a résztvevő országok szimbólumai, valamint a világbajnokság hivatalos jelképe, a kupa is tökéletesen kirajzolódnak a háttéren.

AJÁNDÉK kiegészítők a szetthez:

  • Angol nyelvű Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • FIFA 2018 díszdoboz

Az egyedülálló szettből már csak az utolsó példányok érhetőek el a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában. Javasoljuk, hogy adja le megrendelését mihamarabb, hogy maradandó emléket szerezhessen a sporttörténelem idei fordulópontjáról!

Igen, megrendelem az ezüst ötvözetből készült FIFA 2018 emlékérem szettet 39 900 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem.

Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az a termékhez csatolt számla kiállításától számított 14 napon belül fizetendő.

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.

Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst ötvözet
Átmérő:
4 x 30 mm
Tömeg:
4 x 7,3 g
Minőség:
Kiváló
Hátlap:
Az idei VB logója