1. LÉPÉS Kezdő ajánlat

Kosár

0
Összesen:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színezüst Hungaria emlékérem

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színezüst Hungaria emlékérem


1 uncia tömör színezüst Hungaria érem

Büszkén mutatjuk be Önnek a rendkívüli Hungaria színezüst éremújdonságot, amely magyarság kínálatunkban óriási érdeklődéssel övezett témát örökít meg, közkívánatra immár prémium kivitelben, tömör színtiszta nemesfémből.

A gyönyörű Hungaria érem gazdag kultúránk, nyelvünk, hungarikumaink, hagyományaink, népművészetünk, nemzeti kiválóságaink, valamint rendkívüli uralkodókkal és küzdelmekkel teli történelmünk, s ősi gyökereink tiszteletére került kibocsátásra.

Petőfi Sándor Magyar vagyok című versében megfogalmazott, egyszerűségében gyönyörű szavainál nem is lehetne szebben kifejezni, mit érez a magyar szív: "Magyar vagyok. Legszebb ország hazám". Az évszázadok jönnek, mennek, de a hegyekkel körbe ölelt, csodás tájakkal tarkított kis hazánk kincseit őrizzük Szent István királyunk után több mint 1000 évvel is.

Az érem előlapján a magyarság motívumai jelennek meg: hazánk térképe, egy lovas huszár, valamint ősi mitikus vezérállatunk, a csodaszarvas. A dombos vidéket idéző kompozíciót turul vigyázza, s szőlő és búza határolja. A hátlapot a Szent István Bazilika homlokzatának díszítése inspirálta, melyen államalapítónk a koronázási ékszerekkel látható.

Szigorúan limitált kibocsátás

A lenyűgöző veret a legkiválóbb verdei minőségben került kibocsátásra, mi több, elérhetősége szigorúan korlátozott, mindössze 5 000 példányban limitált világszerte.

A színezüst érem mindössze 54 990 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné! Ne szalassza el a lehetőséget és adja le rendelését mielőbb!

FONTOS: Több darab Hungaria érem rendelése esetén kérjük, tárcsázza Ügyfélszolgálatunkat!

Szerezze meg a limitált kibocsátású színezüst érmek egyikét!

Töltse ki az űrlapot,
rendelje meg az érmet mindössze 54 990 Ft-ért! (+1490 Ft csomagolási és postaköltség).


Egynél több Hungaria emlékérmet szeretne rendelni?

Rendkívüli igény esetén kérjük, tárcsázza Ügyfélszolgálatunkat:

06 80 888 889
Díjmentesen hívható telefonszám

Igen, Ön megrendeli a színezüst Hungaria emlékérmet 54 990 Ft-os áron (+1490 Ft csomagolási és postaköltség). Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldheti. Az érem ára szállításkor a futárszolgálat munkatársának fizetendő.

*A Magyar Éremkibocsátó Kft. https://www.eremkibocsato.hu/adatkezeles/ oldalon található tájékoztatójának 1.1 pontja szerint.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Színezüst Hungaria emlékérem

Hungaria 1 uncia színezüst érem sorszámozással

Magyar Érmekibocsátó Kft. - Hungaria 1 uncia színezüst érem sorszámozással

Szerezze meg a Hungaria érmet egyedi sorszámozással,
melyből mindössze 1 000 példány érhető el!

Az egyedi sorszámozás rendkívüli eszmei értékkel bír, ennek köszönhetően egészen biztosan csak egyetlen példány készül abból az éremből, amely az Ön tulajdonába kerül, egyedülálló és megismételhetetlen darabá válik!

A Hungaria színezüst érem sorszámozott prémium kiadásának limitációja rendkívül alacsonymindössze 1 000 darab érhető el belőle, ezért javasoljuk, hogy ne habozzon és adja hozzá kosarához mihamarabb!