A holnapi naptól a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában elérhető lesz az Összetartozás névre keresztelt emlékérem, amely több okból is különleges mérföldkő Társaságunk történetében. Olvasson tovább és ismerje meg, miben rejlik rendkívülisége!

A Trianoni események jelentősége

1918-ban a világ végre fellélegzett, véget ért a korábban elképzelhetetlen méretű áldozatokkal járó világháború. Az új Európa kialakításának színhelyét a csataterekről az elegáns palotákba helyezték át. A győztesek egyoldalú érdekérvényesítése azonban nem volt képes megoldani a mélyen gyökerező konfliktusokat.

Az Osztrák-Magyar Monarchia felosztásának célja az volt, hogy Európa közepén többé ne lehessen létrehozni a kontinens békéjét veszélyeztető jelentős birodalmat, egy egy kézben összpontosuló, hatalmas gazdasági és katonai potenciált.

A magyar nemzeti összetartás megerősödése

Az elcsatolás, az új közigazgatási, oktatási és gazdasági környezet igyekezett segíteni az alkalmazkodást az új elvárásokhoz, így nem csorbult a nemzeti összetartozás érzése. Az itthon maradottak segítették és támogatták kint élő rokonaikat, az új országba kerülőkben pedig felerősödött a nemzeti sajátosságok megőrzése iránti vágy.

Trianon következményei lesújtották ugyan, de nem törték meg a magyar nemzetet. Míg korábban hosszú ideig az Osztrák-Magyar Monarchia részeként korlátozott függetlenséggel rendelkezett, az új rendben a trauma ellenére önálló államként képes volt talpra állni.

 

Együttműködésünk a patinás Norvég Pénzverdével

Megtisztelő számunkra, hogy a Cégcsoportunk tulajdonában álló Norvég Pénzverdével együtt készíthettük el az Összetartozás emlékérmet. Amellett, hogy Norvégia teljes érme ellátása a mai napig ebből a verdéből származik, számos egyéb ország megbízásából is állít elő érméket.

Nagy múltú tapasztalatuk olyan értékes és megtisztelő megbízást is hozott a verdének, mint a színarany Nobel-békedíj elkészítése, vagy a lehetőség, hogy úgynevezett Fairmined, azaz méltányosan bányászott arannyal dolgozhasson és Európa szerte elkápráztassa az embereket a lenyűgöző termékeivel.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Méltányosan bányászott színarannyal bevont Összetartozás érem Magyar Éremkibocsátó Kft. - Méltányosan bányászott színarannyal bevont Összetartozás érem

Jubileumi érem Fairmined, azaz felelős forrásból származó színarany bevonattal

Idén Társaságunk egy igazán kivételes emlékéremmel tiszteleg az azóta is töretlen nemzeti összetartozás eszméje előtt: Összetartozás érmünk a téma jelentőségéhez méltó különleges, méltányosan bányászott színarany bevonatot kapott.



A méltányos bányászat lényege, hogy biztonságosabb és fenntarthatóbb körülményeket biztosítson a kitermelés során, ezzel óvva embertársainkat és a környezetet. Az erre a célra kialakított ún. “Fairmined-sztenderd” szigorú követelményei garantálják, hogy az érem bevonatához használt arany felelős forrásból származik!

Társaságunk bevezető áron 2 000 Ft kedvezményt biztosít Önnek a kivételes Összetartozás éremre 2020. október 15-ig!
Megrendelése elküldéséhez és további tájékoztatáshoz 
kattintson ide >>