2020. június 4-én a Trianoni események 100. évfordulója alkalmából Társaságunk különleges módot választott, hogy lerója tiszteletét a nemzeti összetartozás eszméje előtt. Az emlékezésen túl rendkívüli jelentőségű nap volt ez Társaságunk számára: a tervezett menetrend szerint sikeresen lezajlott  fennállásunk legelső Struck on the day, azaz egy nevezet évforduló konkrét napján történő kibocsátása. Ismerje meg cikkünkből a részleteket!


A Cégcsoportunk tulajdonában lévő, évszázados múltra visszatekintő Norvég Pénzverde június 4-én leállt a megszokott működésével, hogy elkészítse a színezüst Trianon emlékérem első 700 példányát. Nagyfokú büszkeséggel tölt el bennünket, hogy napvilágot látott Társaságunk legelső Struck on the day kibocsátása.
Reggel a Magyar Éremkibocsátó Kft. marketing vezetője, Jánoki Renáta videóüzenetben vezette fel a jeles eseményt, amelyet most Ön is megtekinthet.

Marketing vezetőnk gondolatai a "Struck on the day" Trianon éremről:

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy sikerült interjút készítenünk Ståle Løkkennel, a több évszázados múltra visszatekintő Norvég Pénzverde igazgatójával, aki izgalmas kulisszatitkokat osztott meg egy ilyen különleges nap menetrendjéről, a kibocsátást megelőző előkészületekről, mi több, még személyes véleményét is elárulta a színezüst Trianon éremről.

Hallgassa meg a patinás Norvég Pénzverde igazgatójának bemutatkozását:

Így készül legelső "Struck on the day" emlékérmünk, Trianon 100. évfordulója alkalmából:


Az első 700 példány már elkelt, ám semmi ok csüggedni! A Trianon érem teljes limitációja 1920 darab, így az érem továbbra is előrendelhető ezen a weboldalon.