Tisztelt Olvasóink, kedves Ügyfeleink! Mára mindannyiunk számára világossá vált, hogy a világszerte terjedő koronavírus-járvány hazánkat is utolérte. Bár a járvány ténye épp oly váratlanul ért minket a Magyar Éremkibocsátó Kft.-nél, mint Önöket, szeretném biztosítani Önöket afelől, hogy minden szükséges lépést megtettünk annak érdekében, hogy Társaságunk a vírus idején is zavartalanul működhessen tovább. Olvassanak intézkedéseinkről bővebben cikkünkben!

Hisszük, hogy épp ezekben a nehéz időkben van leginkább szükségünk arra, hogy motivációt, inspirációt és életkedvet meríthessünk közös szenvedélyünkből, az éremgyűjtésből.

Ügyfeleink és dolgozóink egészsége elsőrendű szempont számunkra. Ezért megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy a világjárvány idején megnövekedett egészségvédelmi és higiéniai intézkedéseknek a legmagasabb szinten eleget tegyünk irodánkban éppúgy, mint beszerzői és kézbesítési folyamataink során.

  • Minden távolról is végezhető munkakörben engedélyeztük munkatársaink számára, hogy saját otthonukból lássák el feladataikat.
  • Minden üzleti utat, értekezletet és partnertalálkozót lemondtunk munkatársaink biztonsága érdekében.
  • Annak érdekében, hogy minimalizáljuk a fertőzés lehetőségét, személyes Ügyfélszolgálatunkon határozatlan ideig szüneteltetjük az ügyfélfogadást.
  • A jelenleg bármilyen csatornán elérhető termékeink többsége már jóval azelőtt raktárunkba került, hogy a vírus felbukkant volna Európában. Logisztikai munkatársaink fokozott figyelmet fordítanak a steril körülmények folyamatos biztosítására, melyről egy későbbi hírlevélben részletesen is tájékoztatást nyújtunk.
  • Társaságunk a közelmúltban úgy határozott, hogy a számlák fizetési határidejét 14 napról 21 napra módosítja, így több idő marad a befizetésekre.
  • Termékeink kézbesítése során partnereink is maximális erőfeszítéseket tesznek az Ön egészségének megóvása érdekében. A linkekre kattintva olvashatja a Magyar Posta Zrt.( https://www.posta.hu/aktualitasok/intezkedesek_a_postakon_20200316), illetve a DHL futárszolgálat (https://www.logistics.dhl/global-en/home/global-news-alerts.html?region=europe&country=hu) tájékoztatóját a koronavírus-járvány terjedésének megakadályozása érdekében.

Kedves Ügyfeleink, szeretném arra bíztatni Önöket, hogyha csak tehetik, maradjanak most otthon, nem csak éremgyűjtői közösségünk, hanem teljes magyar, mi több, globális társadalmunk érdekében. Fogjunk össze és tegyünk meg mindent, hogy lelassítsuk a vírus terjedését.

Javaslom, hogy a szabadtéri programok helyett szánjanak most időt saját éremgyűjteményük karbantartására, gyönyörködjenek eddig megszerzett érmeikben és érméikben. Mi pedig ígérjük, hogy az eddigieknél is izgalmasabb ajánlatokkal és cikkekkel színesítjük az önkéntes karanténban töltött mindennapokat.

Tisztelettel, jó egészséget kívánva:

Magyar Éremkibosátó Kft. - Fazakas Tüde

Fazakas Tünde
Cégvezető
Magyar Éremkibocsátó Kft.
A Samlerhuset Csoport tagja