Különleges játékot indított a Magyar Éremkibocsátó Kft. az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának alkalmából. A kincskeresés során a játékos kedvű résztvevők feladata az egykor stratégiai szereppel bíró helyszínek bejárásával a megfejtést alkotó betűk összegyűjtése, a leggyorsabb játékosokat pedig biztos nyeremény várja. Olvasson tovább és ismerje meg a játék részleteit!

Az idei év egészen különleges történelmi évfordulót tartogat a magyar nemzet számára, hiszen kereken 60 éve, hogy népünk hős forradalmárai ország-világ előtt bizonyították, hogy mit is jelent a magyar hazaszeretet és a függetlenség eszméje. Társaságunk számára elsődleges célkitűzés a múltbéli hagyományok és történetek megőrzése, felidézése a jelen generációk számára, így született meg az izgalmas játék gondolata.

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Forradalmi kincsvadászat az 1956-os forradalom 60. évfordulójára

A forradalmi kincskeresés menete

A rendhagyó és izgalmas játék színtere nem más, mint Budapest: fővárosunkat az évforduló tiszteletére egy fontos történelmi pontokat érintő nyomozás színterévé varázsoltuk. A játékosok feladata mindössze annyi, hogy kiindulásként látogassanak el a Kossuth téri Szamos Cukrászdához, ahol egy plakátmatrica hirdeti majd az első, Országháznak otthont adó forradalmi helyszínhez tartozó betűt.

Innentől fogva a kincsvadászoknak nincs más teendője, mint követni a kihelyezett plakáton feltüntetett instrukciókat és eljutni a további 5 helyszínre. Az egyes helyszíneken elhelyezett plakátok betűiből kirakott végső megfejtést az alábbi honlapon keresztül küldhetik el részünkre:

www.1956jatek.hu 

Amennyiben Ön a részvétel mellett dönt, a lehető legnagyobb kényelem és a maradandó élmény érdekében nem szükséges egyszerre végigjárnia a forradalmi útvonalat, hiszen a játék október 1-je 10:00 és 23-a 18:00 között zajlik.

 

Játsszon velünk az értékes nyereményekért!

A lelkesedést és a gyorsaságot biztos jutalommal méltányoljuk: az első 500 megfejtőnek ajándék emlékérmet kézbesítünk, amely az 1956-os forradalom tiszteletére került kibocsátásra. Mi több, a kincskeresés lezárultával egy sorsolás keretében további értékes ajándékok találnak majd gazdára:

Az 1. díj: lenyűgöző 14 karátos arany érem!1. díj: 1 darab 1956-os 14 karátos arany érem – értéke: 56 900 Ft
(a bal oldali képen látható)
2. díj: 1 darab 1956-os forradalmi ezüst érem – értéke: 4 990 Ft
3. díj: 1 darab egyedileg sorszámozott 1956-os forradalmi bronz érem – értéke: 1 990 Ft
 

Ossza meg velünk kincskereső kalandjait!

Szeretettel fogadjuk a játék során készített fényképeket, amelyekből válogatást készítünk lelkes követőink, ügyfeleink és játékosaink számára. A fotókat a következő e-mail címre várjuk: jatek@eremkibocsato.hu.

Amennyiben kérdése merülne fel a játékkal kapcsolatban, látogasson el a www.1956jatek.hu/help  weboldalra, vagy keresse Ügyfélszolgálatunkat bizalommal a 06 40 888 889-es telefonszámon hétfőtől csütörtökig 9:00 és 17:00 óra között, péntekenként 9:00 és 15:00 óra között.


Eredményes nyomozást kívánunk!