Ünnepelje Ön is a prágai Károly-híd jubileumát!

Valódi gyöngyház berakással, tömör színezüstből

Büszkén mutatjuk be Önnek ezt a kivételes érmét, amely a cseh főváros legismertebb jelképének és turistalátványosságának állít emléket. A korábban egyszerűen Kőhídként vagy Prágai hídként emlegetett átkelőt 1870-ben keresztelték át a Károly híd névre. Ennek alkalmára a világ egyik legkeresettebb specifikációjával készült a 150. jubileumi Károly-híd érme, amelyet msot Ön is megszerezhet!

Exkluzív jubileum - Mindössze 500 érme az egész világon!

A rendkívüli szépségű, 65 milliméter átmérőjű és 5 uncia, azaz 155,5 gramm tömegű tömör színezüst (Ag 999/1000) érme a kibocsátó országban, a Salamon-szigeteken hivatalos fizetőeszköznek minősül, ahol 25 dollár névértékkel bír. Az érme előlapját II. Erzsébet királynő portréja díszíti. A körülötte futó felirat tartalmazza többek között a névértéket, a tömeget és a nemesfém finomságát, valamint a kibocsátó ország nevét.

A rendkívül limitált érme numizmatikai jelentősége:

  • Szemet gyönyörködtető finom átmenet az ezüst és a gyöngyház felületek találkozásánál
  • Különleges fa díszdobozban kézbesítjük, mely az Ön AJÁNDÉKA!
  • Az érme minőségére és limitációjára Eredetiséget Igazoló Tanúsítványban vállalunk garanciát

A legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel készült érme páratlan részletgazdagsággal formálja meg Prága Óvárosának jellegzetes látképét.

Az exkluzív érme igazi különlegessége a hátlapot ékesítő gyöngyház berakás, amelynek sejtelmesen fénylő, régi fényképeket idéző színvilága a régmúltba repíti csodálóját. A puha csillogás hitelesen vetíti elénk Európa egyik legódonabb kőhídjának boltíveit, háttérben a mesébe illő barokk tornyok sziluettjével.

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Különleges berakás:
Gyöngyház
Átmérő:
65 mm
Tömeg:
5 uncia (155,5 g)
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
500
Kibocsátás:
2020
Névérték:
25 dollár
Kibocsátó:
Salamon-szigetek

Igen, megrendelem a színezüst Károly híd érmét gyöngyház berakással kedvező áron, 249 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érme mellé ajándékba kapom az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt. 

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.