A II. világháború lezárásának 75. évfordulójára:

Rendkívüli numizmatikai könyv 63 eredeti kibocsátással és lelettel!

Bemutatjuk kínálatunk legújabb különlegességét, a II. világháború sorsfordító éveiből fennmaradt, eredeti relikviákat felvonultató „A második világháború – A történelem legnagyobb fegyveres konfliktusa” című, könyv formájába öntött történelmi gyűjteményt. Kétségünk sincs afelől, hogy ez az egyedülálló emlékkiadvány olyasmi, amire bármely gyűjtő élete végéig büszkén tekinthet.

A több mint egy teljes éven át készült könyv 63 eredeti, korabeli érmét, bankjegyet, bélyeget és egyéb történelmi leletet gyűjt csokorba 24 gazdagon illusztrált oldalon – egyenesen az 1939-1945-ös évekből!

A magával ragadó kiadvány az emberiség történetének legpusztítóbb fegyveres konfliktusa idejébe repíti vissza az olvasót.

Szeretné tudni, pontosan mit tartalmaz ez a jubileumi kiadvány?

  • Összesen 63 (!) eredeti kibocsátás és lelet a II. világháború által érintett időkből
  • 24 gazdagon illusztrált oldalon
  • EXTRA: Adolf Hitler titkos írásos utasításának másolata Lengyelország megtámadásáról, amely a II. világháborút elindította
  • Korhű képekkel színesítve
  • Több oldalnyi magyar vonatkozással és izgalmas történetekkel

Több mint 60 eredeti, történelmi lelet, köztük 6 magyar bélyeg és 2 magyar bankjegy egy történelmi kiadványban, amely hűen mutatja be Magyarország II. világháborús részvételét, főként az érem- és bélyegművészeten keresztül szemléltetve. A könyvben elhelyezett valamennyi történelmi leletet a hozzá tartozó érdekfeszítő leírás teszi teljessé. Ez a könyv formájába öntött időutazás kedvező áron, 129 900 Ft-ért az Öné lehet (+1990 Ft csomagolási és postaköltség).

Rendelje meg saját példányát, mielőtt a rendkívül korlátozott limitáció elfogyna!

 

Tulajdonságok
Limitáció:
500

Igen, megrendelem a 64 eredeti történelmi relikviát felvonultató „A második világháború – A történelem legnagyobb fegyveres konfliktusa” című kiadványt kedvező áron, 129 900 Ft-ért (+1990 Ft csomagolási és postaköltség).

Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem. A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

A könyv tartalmaz egy témához kapcsolódó arany érme számára kialakított helyet, melyre vonatkozó ajánlat részleteiről a későbbiekben kapok tájékoztatást a Magyar Éremkibocsátó Kft. munkatársaitól.