80 éve kezdődött a II. világháború:
  15 eredeti lelet a hadban álló országokból

  Idén kereken 80 éve, 1939 szeptemberében robbant ki az emberiség történetének legpusztítóbb konfliktusa, a  II. világháború.

  Mai ajánlatunk tárgya egy eredeti, történelmi érmegyűjtemény a háború éveiből (1939-1945), amellyel a hadban álló országok korabeli éremművészetét idézzük meg.

  A szett tartalma:

  • 9 érme: 2 darab német reichspfennig (birodalmi pfennig), 2 db francia 1 frankos, amerikai 1 centes és Jefferson 5 centes, japán 10 sen, VI. György brit 1 penny-s érméje, és egy olasz 20 centesimi
  • 5 bélyeg: kétféle német 12 reichspfennig értékű kiadás, egy-egy orosz 5 és 12 kopekes, valamint egy amerikai 3 centes bélyeg
  • 1 bankjegy: Fülöp-szigeteki 10 peso
  • Mindezt AJÁNDÉK látványos és részletes, angol nyelvű albumban küldjük el Önnek!

  Ízelítő a szett izgalmas darabjaiból:

  Magyar Éremkibocsátó Kft. - II. világháborús eredeti történelmi válogatás!

  Szerezze meg a történelmi válogatást a készlet erejéig!

  A jubileumi szettet alkotó érmék természetüknél fogva csak korlátozott példányszámban érhetőek el a piacon. A csalódások elkerülése végett javasoljuk, éljen a lehetőséggel és adja  le megrendelését mihamarabb!

  Tulajdonságok
  Anyag:
  változó
  Átmérő:
  változó
  Tömeg:
  változó
  Limitáció:
  természeténél fogva limitált
  Kibocsátás:
  német, francia, amerikai, japán, brit, olasz, orosz, Fülöp-szigetek
  Névérték:
  változó

  Igen, megrendelem a II. világháború országaiból fennmaradt eredeti érméket, bélyegeket és bankjegyet felvonultató egyedülálló szettet 49 900 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A szett mellé az exkluzív, angol nyelvű mappát ajándékba kapom.

  Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére.