A világ érméi szettA világ érméi szett egy nem mindennapi gyűjtemény, amely valódi kuriózumot képez Társaságunk kínálatában.

A válogatás  több mint 200 érmét gyűjt csokorba, melyeknek köszönhetően Ön is betekintést nyerhet Európa, Amerika, Ázsia, Afrika és Óceánia izgalmas és változatos pénztörténetébe.

A rendhagyó érmeválogatás értékét tovább fokozza, hogy a jelenlegi pénzérmék mellett a már forgalomból kivont érmék is elhelyezést nyertek, amelyek piaci elérhetősége manapság rendkívül ritka!

Megrendelőinknek minden kontinens érméihez egy-egy elegáns és látványos gyűjtői albumotküldünk ajándékba!

A szettben fellelhető érmék megannyi egzotikus névértékkel bírnak, csakúgy, ahogy kibocsátásuk éve és helyszíne is példányonként eltérő, mi több, az egyes darabok rendkívül sokszínű átmérővel és súllyal is büszkélkedhetnek. 

Ragadja meg a rendkívüli lehetőséget, adja le megrendelését mihamarabb és bővítse gyűjteményét a bolygónk 5 földrészének jelenlegi és múltbéli pénzérméit felölelő, különleges válogatásával!

Tulajdonságok
Anyag:
réz-ötvözet
Súly:
változó
Átmérő:
változó
Kibocsátó ország:
változó
Kibocsátás éve:
változó

Igen, megrendelem A világ érméi teljes szettet 78 900 Ft-os kedvező áron  (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldhetem, ekkor annak árát a Magyar Éremkibocsátó Kft. visszatéríti számomra.


Kérjük, a termék árát ne most küldje el részünkre, az összeg a küldemény átvételekor a postásnak fizetendő. A számlát a küldeményhez csatolva kapja meg. 

Tájékoztatjuk, hogy megadott személyes adatait kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kezeli és a cégcsoportjához tartozó cégek dolgozzák fel, rendelések teljesítéséhez és újdonságaik bemutatásához. Adatait harmadik félnek nem adjuk át. Jelen nyilatkozat az adatkezelőhöz intézett visszavonásig érvényes. A Magyar Éremkibocsátó Kft. az Adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII. tv.) vonatkozó hatályos rendelkezéseinek megfelelően kezeli ügyfeleinek személyes adatait.