EXKLUZÍV VÁLOGATÁS:
Érmék a világ minden tájáról - most az Ön otthonában!

A világ valutái névre keresztelt rendkívüli érme válogatás 203 érmét tartalmaz 203 különböző országból, a világ minden tájáról! Az érméket egy erre a célra szolgáló erszényben kézbesítjük, így személyesen Ön, saját kezével illesztheti azokat az angol nyelven szerkesztett albumok megfelelő tároló rekeszébe.

Mit érdemes tudnia A világ valutái érme szettről?

  • A szett összesen 203 darab forgalomba nem került, ennek köszönhetően nagyon szép állapotú érmét foglal magába.
  • Minden album hátoldalán egyedi sorszám található, amely a rendkívüli válogatás minden egyes példányát egyszerivé és megismételhetetlenné teszi.
  • Az érméket szakértők válogatták gondos figyelemmel. Minden bizonnyal Ön is megleli köztük kedvencét, amelyet eddig talán nem is ismert.
  • Az érmék látványos bemutatását egy elegáns, angol nyelvű album biztosítja, amelyet AJÁNDÉKBA kézbesítünk
  • Ön szintén ajándékba kapja az érmékhez tartozó magyar nyelvű kísérőlevelet, melyből megismerheti a szett pontos tartalmát
  • FIGYELEM: A világ valutái szett egyedülálló kibocsátás, mely hazánkban kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el

Szerezze meg az elsők között ezt a grandiózus szettet, mely kizárólag jelen ajánlatunk keretein belül vásárolható meg most AKCIÓS ÁRON!

Tulajdonságok
Anyag:
érménként változó
Átmérő:
érménként változó
Tömeg:
érménként változó
Minőség:
érménként változó
Kibocsátás:
érménként változó
Névérték:
érménként változó

Igen, megrendelem a 203 érmét tartalmazó, albumba rendezett válogatást akciós áron, mindössze 134 950 Ft-ért (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom a tárolásra szolgáló albumot, valamint egy izgalmas kísérőlevelet.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük, ha azt korábban kifizette.