Érmék a világ minden tájáról - most az Ön otthonában!

A világ valutái-Európa névre keresztelt rendkívüli érme válogatás 48 érmét tartalmaz 48 különböző országból, a világ minden tájáról! Az érméket egy erre a célra szolgáló erszényben kézbesítjük, így személyesen Ön, saját kezével illesztheti azokat az angol nyelven szerkesztett album megfelelő tároló rekeszébe.

Mit érdemes tudnia A világ valutái érme szettről?

  • A szett összesen 48 darab forgalomba nem került, ennek köszönhetően nagyon szép állapotú érmét foglal magába.
  • Minden album hátoldalán egyedi sorszám található, amely a rendkívüli válogatás minden egyes példányát egyszerivé és megismételhetetlenné teszi.
  • Az érméket szakértők válogatták gondos figyelemmel. Minden bizonnyal Ön is megleli köztük kedvencét, amelyet eddig talán nem is ismert.
  • Az érmék látványos bemutatását egy elegáns, angol nyelvű album biztosítja, amelyet AJÁNDÉKBA kézbesítünk
  • Ön szintén ajándékba kapja az érmékhez tartozó magyar nyelvű kísérőlevelet, melyből megismerheti a szett pontos tartalmát
  • FIGYELEM: A világ valutái szett egyedülálló kibocsátás, mely hazánkban kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában érhető el

Szerezze meg az elsők közt a hiánypótló érmeválogatást:

Ne habozzon, rendelje meg kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség) Európa 48 országának 48 lenyűgözően színes és izgalmas érméjét!

Tulajdonságok
Anyag:
érménként változó
Átmérő:
érménként változó
Tömeg:
érménként változó
Névérték:
érménként változó
Kibocsátó:
érménként változó - 48 különböző ország

Igen, megrendelem a a 48 európai érmét tartalmazó, albumba rendezett válogatást kedvező áron, mindössze 29 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom a tárolásra szolgáló albumot, valamint egy izgalmas kísérőlevelet.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a részletfizetési lehetőség webshopunkban nem érhető el, ezzel kapcsolatosan kérjükkeresse ügyfélszolgálati munkatársainkat az alábbi telefonszámon: 06 80 888 998*

Hétköznap 8:00 - 19:00 között,

hétvégén 9:00 - 15:00 között.

* Díjmentesen hívható telefonszám