A Szabadság-szobor ezüst dolláron!

A New Yorkban található Szabadság-szobor az Amerikai Egyesült Államok az egyik legismertebb szimbóluma. Az emblematikus női alak milliók számára jelentette egy új élet reményét az elmúlt évszázadban, s az évek során az USA fő eszméjének, a szabadságnak jelképévé vált.

A különleges szobrot 1886-ban avatták fel az Ellis-szigeten, melynek tiszteletére az Egyesült Államok Pénzverdéje 100 évvel később kibocsátotta az emlékművet megörökítő, Szabadság-szobor ezüst dollárt.

A jubileum alkalmából kibocsátott ezüst dollár kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:
  • Magas tisztaságú ezüstből készült (Ag 900/1000)
  • Hivatalos kibocsátás egyenesen az USA pénzverdéjéből
  • A legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az érme elő- és hátlapján szereplő motívumok tökéletesen rajzolódnak ki a tükörfényes háttéren

A Szabadság-szobrot ábrázoló ezüst érme az Ezüst USA dollárok kollekció nyitó darabja, mely 50%-os kedvezménnyel, mindössze 13 995 Ft-ért lehet az Öné. 

Takarítson meg 13 995 Ft-ot az érme eredeti árából!
Tulajdonságok
Anyag:
Ezüst (Ag 900/1000)
Átmérő:
38,1 mm
Tömeg:
26,7 g
Minőség:
Elemenként változó
Limitáció:
Kínálatunkban 10 000 teljes kollekció
Kibocsátás:
Elemenként változó (1983-2007)
Kibocsátó:
Amerikai Egyesült Államok
Névérték:
1 dollár

Ezüst USA dollárok:

Amerika lenyűgöző története hivatalos ezüst érméken!

Az Amerikai Egyesült Államok nem csupán a világgazdaságban és politikában betöltött kulcsfontosságú szerepe miatt híres, hanem lebilincselő története és sajátos kultúrája is rengeteg személyt ejt rabul a világ minden táján. Az Ezüst USA dollárok kollekció gyűjtőjeként közelebbről megismerheti az USA főbb nevetességeit, köztük a Szabadság-szobor, Fehér Ház és Rushmore-hegy-et is.

Az Ezüst USA dollárok kollekció elemei kivételes tematikájuknak, magas ezüsttartalmuknak, ritka előfordulásuknak és hivatalos amerikai eredetüknek köszönhetően rendkívüli népszerűségnek örvendenek a világ minden táján!

Az izgalmas történetű érméket felvonultató gyűjtemény érméinek súlyára, nemesfémtartalmára és tisztaságára maga az Egyesült Államok kormánya vállal garanciát!

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt
  • Izgalmas háttértörténeti leírás minden érméhez,
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként a Szabadság-szobrot megörökítő ezüst dollárt 50%-os kedvezménnyel, mindössze 13 995 Ft-os áron vásárolhatja meg (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A kollekció következő érméit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, darabonként 27 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség).

Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmék bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti azt Társaságunk részére.

Az érmetartó albumban – a kollekció 10 érméjén felül – egy színarany érme is helyet kap, mely a nagyszerű John F. Kennedy elnök előtt tiszteleg. Az arany érme nem a kollekció része, azt a kollekció kiküldött érméihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Ne hagyja ki a nagyszerű ajánlatot, váljon Ön is az Ezüst USA dollárok büszke tulajdonosává!

Igen, megrendelem az Ezüst USA dollárok kollekció első érméjeként az amerikai Szabadság-szobrot megörökítő ezüst dollárt 50%-os kedvezménnyel, mindössze 13 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat további elemeit 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 27 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék árát az azokkal kézbesített számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 10 darab ezüst USA dollárból áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A vonatkozó jogszabályok szerint bármelyik érmét visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.