Elindult az ünnepi visszaszámlálás:

Szerezze meg a tökéletes ajándékot most!

A karácsonyi ünnepeket megelőző hetek legtöbbünk számára az örömteli várakozás jegyében telnek.

A meghitt időszakhoz igazodva, az ünnepek közeledtével Társaságunk egy különleges ajánlatot készített elő az Ön számára: szerezze meg a csodálatosan ragyogó, színarannyal bevont és egyedi sorszámmal gazdagított Mennyei oltalom emlékérmet, amely bizonyára tökéletes ajándék lesz egy Ön által szeretett személy számára!

A rendkívüli emlékérem jelenleg az egyik legsikeresebb kibocsátásunk. Ha Ön él a most felkínált lehetőséggel, akkor rendkívül kedvező áron, mindössze 7460 Ft-ért tehet szert a színtiszta arannyal (Au 999/1000) bevont, egyedileg sorszámozott emlékéremre, amelyet Eredetiséget Igazoló Tanúsítvánnyal, valamint az érmet ihlető festményről mintázott, ünnepi képeslappal együtt kézbesítünk Önnek!

Ne hagyja az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást, adja le megrendelését mihamarabb! 

Tulajdonságok
Anyag:
Réz-nikkel ötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Minőség:
Verdefényes
Sorszám:
Szegélyen, egyedileg
Átmérő:
33 mm
Tömeg:
15 g
Előlap:
Szent István felajánlja az országot
Hátlap:
Szent István szignatúrája
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színarannyal bevont, egyedileg sorszámozott Mennyei oltalom emlékérmet 7460 Ft-os kedvező áron (+990 Ft csomagolási és postaköltség).

Az érem megvásárlása nem jár további kötelezettségekkel. A terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldheti. Kérjük, az érem árát ne most küldje el, az a küldeményhez csatolt csekken fizetendő.