Hivatalos "A jég és tűz dala" érmek Westeros és Essos földjéről. 

Ünnepelje Ön is A jég és tűz dala könyv megjelenésének 25. évfordulóját, mely egyben a regény alapján készült televíziós sorozat 10. évfordulója is. Ennek a 13 érmet tartalmazó gyönyörű szettnek a megjelenését ez a többszörös évforduló ihlette, mely egy rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat.

A szett egy átlátszó dobozban érkezik, melyben a teljes kollekciót elhelyezheti, és képkeretként is használható, így ajándéknak is kiváló!

Westeros egy nagy kontinens, amely az ismert világ távoli, nyugati részén terül el. Essos kontinensétől a Keskeny-tenger választja el.

A Jég és tűz dala és annak híres tévés tolmácsolása olvasók és nézők ezreit ragasztotta a kanapéra - most a legendás királyok és népük valutáit egy páratlan gyűjteményben, szigorúan limitált kiadásban szerezheti meg!

Legyen tulajdonosa Westeros és Essos híres valutáinak, amelyek hivatalosan "A jég és tűz dala" licenc alá tartoznak és szerezze meg az ajándék nyakláncot, mely a csomag részét képezi.

OFFICIALLY LICENSED A SONG OF ICE AND FIRE MERCHANDISE 
© GEORGE R. R. MARTIN. ALL RIGHTS RESERVED.

Tulajdonságok
Anyag:
Változó - ezüst, vas, sárgaréz és egyéb
Átmérő:
21 mm - 38 mm
Tömeg:
2.9 g - 21 g
Minőség:
Antikolt felület

Igen, megrendelem a Trónok Harca szettet, mindössze 129 900 Ft-ért (+ 1990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő. 

Ne feledje, amennyiben a szett nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük, amennyiben korábban azt már kifizette.