66 millió év után újra dübörög az óriás

A Jurassic Parktól a Természettudományi Múzeumig a dinoszauruszok azok a hatalmas állatok, melyek népszerűsége azóta töretlen, amióta az első maradványaikat felfedezték. 

Most az Öné lehet ez az óriási Triceratops érme, mely a magas térhatású technológiának köszönhetően valósággal „kilép” a különleges érméből!

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Triceratropsz érme

Bi-Metal prémium technika

Ez a feltűnő érme olyan bi-metál prémium technológiával készült, amelyet komplikáltsága miatt ritkán használnak a pénzverésben. Valójában az ilyen érme előállításához használt eljárás olyan ritka, hogy csak az ezt az érmét tartalmazó sorozathoz használták, és továbbra is biztonságosan őrzött titok marad.

Annyit azonban biztosan tudunk, hogy a 145 grammos rézmag két 5 grammos színtiszta ezüst bevonat között helyezkedik el, melynek köszönhetően az érme lenyűgöző méretű és kiváló minőségű. Ez az érme valóban óriási, hiszen 60 mm-es átmérővel bír. 

A magas térhatású technológiának köszönhetően a Triceratops úgy fest, mintha éppen kilépne az érméből. Egy ilyen érmét ilyen lenyűgöző domborulatokkal és részletgazdagsággal elkészíteni kétféle fémre igazán egyedi és forradalmi.

CSAK 1999 darab kapható ebből a különleges éméből világszerte, mely szám napról napra csökken, hiszen a dinoszauruszok népszerűsége továbbra is töretlen.

Használja ki az alkalmat és rendelje meg még ma ezt az érmekülönlegességet! 

Tulajdonságok
Anyag:
Színtiszta ezüst és réz
Átmérő:
60 mm
Tömeg:
155 g
Limitáció:
1999
Kibocsátás:
2022
Kibocsátó:
Vanuatu
Névérték:
10 vatu

Igen, megrendelem a Triceratops érmét kedvező áron, 29 900 Ft-ért (+990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti. Ekkor annak árát visszatérítjük.