Az ezerarcú Felvidék 
színarannyal bevont emlékérmen

1920-ban a Trianoni békediktátum drasztikusan átrajzolta az egykori Magyar Királyság határait és ezzel a magyar emberek sorsát. Minden eddiginél fontosabbá vált a határokon átívelő összetartozás megőrzése, nyelvünk és kultúránk közös ápolása. 

Felvidékhez a számtalan természeti kincs mellett rengeteg kultúrális ékességünk is kapcsolódik, többek között a Magányos cédrus festője, Csontváry Kosztka Tivadar és II. Rákóczi Ferenc is itt született, valamint helyet ad a Magyar Királyság egykori fővárosának, Pozsonynak.

Felvidék emlékérem a 100 évvel ezelőtt elcsatolt területek előtt tisztelgő Határtalanul elnevezésű kollekció nyitó darabja. Az éremművészetben rejlő lehetőségeknek hála az emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

 • A numizmatikai remekmű színtiszta arany bevonattal készült.
 • Az érem díszítettségét a legkiválóbb verdei minőség emeli ki, melynek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren.


A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Felvidék emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 995 Ft-ért lehet az Öné.

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
40 mm
Tömeg:
28 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Felvidék kulturális örökségei, középen M betű
Közös hátlap:
Hungária istennő és az elcsatolt területek
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.
További elemek ára:
11 990 Ft

Közös kultúránk kincsei színarannyal bevont érmeken

100 év után is büszkék lehetünk rá, hogy a nemzeti összetartozásunk mit sem csorbult. Számos olyan kulturális, történelmi és természeti kincsünk került határon túlra, melyek megőrzése múlhatatlan közhös célkitűzésünk marad. Ezen értékeknek állít emléket a Határtalanul elnevezésű kollekció, melynek a Felvidék előtt tisztelgő emlékérem a nyitó darabja.

Gyűjtse ki a "MAGYAR" kincseket!

A mindössze 5 emlékérmet felvonultató sorozat megemlékezik az egykori Magyar Királyság minden területéről. Az egyes érmek szívében egy-egy betű kapott helyet, melyek összeolvasva a MAGYAR szót adják.

 • M - az ezerarcú Felvidék, 
 • A - a gazdag kulturájú Erdély,
 • GY - a vajdaság otthona, Délvidék,
 • A - Őrvidék csodái,
 • R - Hungária, mai Magyarország.
A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:  
 • Látványos éremtartó albumot már az első küldeménnyel
 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti leírást a területek kulturális örökségeiről
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz
 • Ajándék Összetartozás érem az 5. küldeménnyel

Legyen Öné a Határtalanul kollekció első elemeként a Felvidék emlékérem kedvezményes áron, 5 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogja kézhez kapni kedvező áron, 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

Váljon az aranyfényben tündöklő sorozat büszke tulajdonosává!

Igenmegrendelem a Határtalanul kollekció első elemeként Felvidék emlékérmet kedvezményes áron, 5 995 Ft-ért (+ 0 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő  érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 11 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 5 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát.

Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.

Az éremtartó albumban – a kollekció 5 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap, mely a határokon átívelő összetartozásról emlékezik meg. A színarany érem nem a kollekció része, azt a mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!