100 ÉVE TRIANON, 1000 ÉVE MAGYAROK

1 kg színezüst érem most először 
fekete ruténium és fehér ródium bevonattal

Történelmünk egyik jelentős fordulópontjának 100. évfordulója alkalmából Társaságunk egy rendkívüli 1 kg színtiszta ezüst emlékérem kibocsátásával tiszteleg a nemzeti összetartozás előtt. A téma jelentőségéhez méltóan a Trianon érem a legkiválóbb verdei minőségben készült.

Miben rejlik az érem különlegessége?

  • 1 kg tömör színtiszta ezüst veret
  • Fekete ruténium és szektív fehér ródium bevonat
  • Kizárólag Társaságunk kínálatában érhető el
  • Igazi ritkaság: mindössze 100 érem világszerte

A grandiózus érem motívumvilága lenyűgöző: előlapján a térkép Magyarországot és az elcsatolt országrészeket ábrázolja, melyet az angyalok és a turul védelmez. A fáklya magyarságunk és kultúránk generációkon átívelő örök folytonosságát jelképezi, a lánc pedig a szétválasztott, mégis összekapcsolódó területeket szimbolizálja. A hátlapon nemzetünk megszemélyesített nőalakja, Hungária látható.

A látványos kompozíciót még különlegesebbéteszi a fekete ruténium és a szeletív fehér ródium bevonat kombinációja. E különleges fémek igazi kuriózumnak számítanak, hiszen a világ legritkább és legértékesebb elemei közé tartoznak.

Exkluzív kiegészítők AJÁNDÉKBA

  • Egyedi gravírozott díszdoboz

  • Egyedileg sorszámozott Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány
  • Magyarország története térképeken című könyv. A mű szerzője a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével kitüntetett Papp-Váry Árpád, aki a Magyarország Nemzeti Atlasza elkészítésében végzett munkájáért Széchenyi-díjban is részesült.

Ne habozzon, ragadja meg a lehetőséget és váljon Ön is a mindössze 100 érem egyikének büszke tulajdonosává!

Tulajdonságok
Anyag:
Színezüst (Ag 999/1000)
Bevonat:
Fekete ruténium és szelektív fehér ródium
Súly:
1 kg
Átmérő:
100 mm
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
100 példány
Kibocsátás:
2020
Előlap:
Az angyalok összetartják, a turul pedig vigyázza a szétválasztott magyar vidéket
Hátlap:
Hungária istennő és az elcsatolt területek

Igen, megrendelem az 1 kg színezüst Trianon érmet 990 000 Ft-os kedvező áron (+1990 Ft csomagolási és postaköltség). Jelenlegi vásárlásom nem jár további kötelezettséggel. Az érem megrendelésével a kiegészítőket ajándékba kapom. 

Az 1 kg színezüst Trianon éremre részletfizetési lehetőséget is biztosítunk, amennyiben Ön élni szeretne ezzel, keresse telefonon ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségen:

Rendelésfelvételi vonal: 06 80 888 889

(H–CS: 9.00 – 17.00 között, P: 9.00 – 15:00 között)