A magyar szív örökké együtt dobog

Trianon emlékérem

Alig több, mint 100 évvel ezelőtt a Trianoni békeszerződés drasztikusan átrajzolta az egykori Magyar Királyság határait. Számos történelmi, természeti kincsünkkel együtt több mint 3 000 000 magyar ember is az új országhatáron túlra került. Társaságunk egy rendkívüli emlékérem kibocsátásával tiszteleg a nemzeti összetartozás ezeréves eszméje előtt, mely azóta is minden magyarban él, határon innen és túl.

A téma jelentőségét figyelembe véve a Trianon emlékérem 24 karátos arannyal bevonva, kiváló verdei minőségben került kibocsátásra. A formabontó éremkülönlegesség csakis Társaságunk kínálatában érhető el!

Az érem különlegessége a következőkben rejlik:

  • Színarany bevonat ékesíti
  • A legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően felülete tükörfényesen ragyog
  • Egyedi formavilág

Az érem mellé Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas történeti leírást is küldünk Önnek.

A Trianon emlékérem a magyar nemzet törtéleme előtt tisztelgő 12 HÓNAP - 12 TÖRTÉNELMI ESEMÉNY kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Trianon emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné.

Éljen az 50%-os kedvezmény lehetőségével!

Történelmünk kalendáriuma

A magyar történelem legjelentősebb eseményei hónapról hónapra

A Trianon emlékérem a lenyűgöző 12 HÓNAP - 12 TÖRTÉNELMI ESEMÉNY éremkollekció nyitó darabja, mely nemzetünk történelmének legjelentősebb eseményeit eleveníti fel. A sorozat különlegessége abban áll, hogy a magyar numizmatika történetében elsőként vonultatja fel legyező alakú érmeken történelmünk legfontosabb eseményeit.

12 HÓNAP - 12 TÖRTÉNELMI ESEMÉNY névre keresztelt sorozat egy igazi időutazásra invitálja a gyűjtőket. A 12 színarannyal bevont éremkülönlegesség szemet gyönyörködtető motívumkompozíciók által idézi fel gazdag történelmi múltunk legjelentősebb pillanatait. A sorozat különlegességét tovább fokozza, hogy mindössze 12 000 teljes kollekció érhető el világszerte!

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

  • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas történeti leírást minden éremhez
  • Látványos éremtartó dobozt az érmek tárolásához és bemutatásához 
  • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Trianon emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-os áron (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség) szerezheti meg. A zárt, 12 éremből álló kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 13 990 Ft-os kedvező áron (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség).

Az éremtartó dobozban – a kollekció 12 érmén felül – egy színtiszta arany érme is helyet kap, melyen Hungária Istennő jelenik meg. A színarany érme nem a kollekció része, azt a kollekció kiküldött érmeihez mellékelt megrendelő kártyával lehet megrendelni!

Éljen az 50%-os kedvezménnyel, és csatlakozzon azon ügyfeleink köréhez, akik hónapról hónapra gyűjthetik össze saját történelmi kalendáriumukat a látványos éremtartó dobozban helyet kapó káprázatos érmek által!

Igenmegrendelem a 12 hónap - 12 történelmi esemény kollekció első elemeként a színarannyal bevont Trianon emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 995 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő érmeit minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, darabonként 13 990 Ft-ért (+1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, összesen 12 darab színarannyal bevont emlékéremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a sorozat legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését. 

Tulajdonságok
Anyag:
Réz
Bevonat:
Színarany
Minőség:
Tükörveret
Átmérő:
45,11 mm
Limitáció:
12 000 teljes kollekció
Tömeg:
22,3 g
Előlap:
Nagy-Magyarországot közrefogó koronás turul, az ország darabokra szakadása kardokkal szimbolizálva
Közös hátlap:
Turul és csodaszarvas
Éremművész:
Csontos Attila