A Kárpát-medence diadalmas meghódítása

500/1000 finomságú ezüst ötvözetből készült emlékérmen

Hazánk fordulatokban gazdag múltja mára Európa egyik legrégebbi államává emelte Magyarországot. Az immáron több mint ezer éves történelmünk alapjait azon magyar ősatyáink fektették le, akik a kabarokkal kiegészülve 892 és 907 között beköltöztek a Kárpát-medencébe. A népesség zöme 895-ben érkezett meg, ezért tekintjük ezt a Honfoglalás dátumának. 

A  lenyűgöző emlékérem a fennkölt témához méltó, kivételes tulajdonságokkal rendelkezik:

  • az 500/1000 finomságú ezüst ötvözetből készült
  • a legkiválóbb verdei minőségnek köszönhetően az érem elő- és hátlapi mintázata a legapróbb részletekig kirajzolódik a tükörfényes háttéren. 

A Honfoglalás emlékérem a magyar nemzet történetének legfontosabb mérföldköveit megörökítő Magyarország történelme kollekció nyitó darabja. A páratlan gyűjtemény előfizetőjeként a Honfoglalás emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-ért lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 5 000 teljes kollekció érhető el.

Leírás
Anyag:
Ezüst ötvözet
Tisztaság:
Ag 500/1000
Átmérő:
34 mm
Súly:
15 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
5 000 teljes kollekció
Előlap:
Hátrafelé nyilazó lovas
Közös hátlap:
A magyar történelmet jelképező címerpajzsok
Éremművész:
Fritz Mihály
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Magyarország történelme

Egy büszke nemzet ezer éve

A Honfoglalás emlékérem a lenyűgöző Magyarország történelme éremsorozat első eleme. Európai viszonylatban is hosszúnak számító történelme során hazánk mindig szerves része volt az öreg kontinens történéseinek. Központi fekvésének köszönhetően az évszázadok folyamán minden irányból folyamatosan érték hatások, amelyek ellenére vagy éppen azoknak köszönhetően a magyar népnek sikerült megőriznie egyedülálló szerepét, sajátos identitását, nyelvének egyediségét. A több mint ezeréves múlt mára Európa egyik legrégebbi államává emelte Magyarországot.

A Fritz Mihály éremművész által tervezett historikus összefoglaló, amely csokorba gyűjti a magyar nemzet legjelentősebb eseményeit a magyar törzsek Kárpát-medencében történő letelepedésétől egészen napjainkig, büszkén továbbörökíthető értéket kínál az elkötelezett éremgyűjtők számára.

A gyűjtemény egyedülállóságát tovább fokozza, hogy kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel, ráadásul szigorúan korlátozott példányszámban: világszerte mindössze 5 000 teljes sorozat érhető el.

A kollekció gyűjtése során Ön AJÁNDÉKBA kapja a következőket:

Magyar Éremkibocsátó Kft. - Magyarország történelme kollekció• Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt és izgalmas háttértörténeti anyagot minden éremhez

• Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

• Elegáns gyűjtői díszdobozt az érmek professzionális tárolásához és látványos bemutatásához

 

A páratlan sorozat előfizetőjeként az első elemet, a Honfoglalás emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 5 495 Ft-os áron szerezheti meg. Megrendelés esetén a kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 10 990 Ft-os kedvező áron (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje, hogy Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, visszaküldheti azt a kézhezvételtől számított 14 napon belül.

Bízunk benne, hogy hamarosan a kivételes népszerűségnek örvendő Magyarország történelme kollekció elégedett gyűjtői között üdvözölhetjük Önt!

Igen, megrendelem a Magyarország történelme kollekció első elemeként a Honfoglalás emlékérmet kedvezményes, 5 495 Ft-os áron (10 990 Ft helyett). A sorozat következő darabjait minden további teendő nélkül 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, érmenként 10 990 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). 

A kollekció nyitott jellegű, azaz előre meg nem határozott számú elemből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 14 napon belül kell befizetnem.

Bármelyik érmet visszaküldhetem az átvételtől számított 14 napon belül a Magyar Éremkibocsátó Kft. részére. Telefonon vagy az arról szóló írásos nyilatkozat elküldésével bármikor lemondhatom a kollekció gyűjtését.