Exkluzív titánium érme szett

Az űr meghódításának 60 éve Gagarintól a Marsig

A Magyar Éremkibocsátó Kft. méltó módon, egy 2 érméből álló különleges szettel kíván megemlékezni az első bátor űrhajósról, és egy 60 esztendővel később kezdődő új korszak határáról: a Marsra irányított robotjármű landolásáról.

A 40 milliméter átmérőjű, 31,5 gramm tömegű érmék a modern technika értékes alapanyagából, 990/1000 finomságú titániumból készültek, amely ezüstösen csillogó keretbe foglalja a hátlap nagy felbontású, színes technikával előállított, kék, illetve vörös alapon megálmodott képi világát.

A legendás Yuriy Gagarint ábrázoló érme előlapján II. Erzsébet brit uralkodó kékben pompázó portréja látható, mivel az érme Ghanában hivatalos fizetőeszköznek minősül, névértéke 2 cedi.

A szett másik darabja a marsjáró landolását örökíti meg. Az eddigi legnagyobb amerikai mars-szonda, a Percy becenévre hallgató Perseverance (kitartás) 2020 júliusában indult útnak a legendás floridai Cape Canaveral kilövőállomásról, és fél éves űrutazást követően, 60 esztendővel Gagarin első útja után érte el a vörös bolygót. 

A titánium érméket védőkapszulában, az Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány kíséretében, elegáns ajándék díszdobozban nyújtjuk át Önnek, mely egyben az érme biztonságos és esztétikus bemutatására is kiválóan alkalmas.

A szett kizárólag Cégcsoportunk kínálatában elérhető. A jelenleg elérhető készlet igen limitált, ezért javasoljuk, adja le megrendelését mihamarabb!

Tulajdonságok
Anyag:
titánium (990/1000)
Átmérő:
2 x 40 mm
Névérték:
2 cedi és 1/2 $
Tömeg:
2 x 31,5 gramm
Minőség:
Kiváló
Limitáció:
Mindössze 500 szett
Kibocsátás éve:
2021

Igen, megrendelem a két titánium érméből álló, az űrutazás kezdetének 60. évfordulójára kibocsátott exkluzív szettet kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). Az érmék mellé ajándékba kapom a tárolásra szolgáló eleáns díszdobozt, az Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt, valamint egy izgalmas kísérőevelet.

A termék ára online, vagy szállításkor a futárnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen, a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Ne feledje, amennyiben az érme nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti az érmét. Ekkor annak árát visszatérítjük.