A szabadság iránti rendíthetetlen vágy költeménye

Nemzeti dal színarannyal bevont emlékérem

Petőfi Sándor verse, a Nemzeti dal hazafias költészetünk egyik legemlékezetesebb darabja. Sorai összeforrtak az 1848. március 15-ei eseményekkel, s máig a szabadság iránti rendíthetetlen vágy érzését idézik minden magyar szívben. A rendkívüli hatású mű bravúrosan foglalja össze mindazt, amit népünk magáénak vall: a hősi múltat, a nemes eszméket és a reményt egy szebb jövőre.

A Nemzeti dal érem kivételes tulajdonságai:

 • Színtiszta arany bevonat
 • Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
 • Rendkívül részletgazdag kidolgozottság

A Nemzeti dal emlékérem az 1848-as forradalom legfőbb momentumait bemutató Talpra magyar kollekció nyitó darabja. Rendkívüli ajánlatunk keretében a Nemzeti dal emlékérem 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) lehet az Öné. A szigorúan korlátozott példányszámban kibocsátott sorozat kizárólag a Magyar Éremkibocsátó Kft. kínálatában szerepel. Hazánkban és világszerte mindössze 10 000 teljes kollekció érhető el. 


Legyen Öné a Nemzeti dal
 emlékérem 50%-os kedvezménnyel!

 

TALPRA MAGYAR

Az 1848-as forradalom története színarannyal bevont érmeken

Az 1848-as forradalom győzedelmes napjára máig büszkeséggel tekintünk. A Nemzeti dal, a Márciusi ifjak, a Nemzeti Múzeum, valamint március 15-e legkiemelkedőbb helyszínei és momentumai előtt tiszteleg a Talpra magyar kollekció. A sorozat minden magyar HAZAFI tiszteletére került kibocsátásra, aki a szabadságunkért küzdött.

Gyűjtse ki a HAZAFI-akra emlékező érmeket!

A mindössze 6 emlékérmet felvonultató sorozat a magyar történelem talán leglángolóbb napjának eseményeit meséli el. Az egyes érmek szívében egy-egy betű kapott helyet, melyek összeolvasva a HAZAFI szót adják.

 • H - Nemzeti dal 
 • A - Márciusi ifjak
 • Z - 12 pont
 • A - Landerer nyomda
 • F - Nemzeti Múzeum
 • I - Bánk Bán

A gyűjtés során Ön AJÁNDÉKBA kapja:  

 • Eredetiséget Igazoló Tanúsítványt minden éremhez
 • Izgalmas háttértörténeti leírást a forradalmi momentumokról
 • Tulajdonosi Tanúsítványt a kollekcióhoz

A kollekció tárolására szolgáló éremtartó albumban – a sorozat 6 érmén felül – egy színtiszta arany érem is helyet kap, mely az 1848/49-es forradalom és szabadságharcról emlékezik meg. A színarany érem nem a kollekció részeazt a későbbiekben, a gyűjtés során lehet majd megrendelni. 

Rendkívüli ajánlatunk keretében a Nemzeti dal emlékérmet 50%-os kedvezménnyel, mindössze 6 495 Ft-os áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség) szerezheti meg. A kollekció következő darabjait minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogjuk elküldeni Önnek, érmenként 12 990 Ft-os kedvező áron (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). Ne feledje: Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Igenmegrendelem a Talpra magyar! kollekció első elemeként Nemzeti dal emlékérmet kedvezményes áron, 6 495 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A sorozat következő 5 érmét minden további teendő nélkül, 3-4 hetente fogom kézhez kapni kedvező áron, 12 990 Ft-ért (+ 1 490 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, azt szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül kell befizetnem.

A kollekció zárt jellegű, 6 éremből áll. A szigorúan korlátozott példányszám a teljes, kigyűjtött kollekcióra vonatkozik, melyre a kollekció legalább egyik elemének limitált darabszáma nyújt garanciát. Amennyiben az érmek bármelyike nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indokolás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.

Tulajdonságok
Anyag:
Rézötvözet
Bevonat:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
38,61 mm
Súly:
28,7 g
Minőség:
Legkiválóbb verdei minőség, tükörveret
Limitáció:
10 000 teljes kollekció
Előlap:
Petőfi Sándor, amint a Nemzeti dalt szavalja a forradalmi tömegnek, H betű
Hátlap:
Hungária istennő az 1848‑as forradalomra utaló ruházatban és szimbólumokkal
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.