Koronázza meg Magyar Szentek gyűjteményét

a színtiszta arany Szűz Mária éremmel!

Megtiszteltetés a Magyar Éremkibocsátó Kft. számára, hogy felajánlhatja Önnek a nemzetünk védőszentjéről, Szűz Máriáról megemlékező éremművészeti különlegességet. A remekmű az emelkedett témához méltó kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, melyre az érem mellé kézbesített ajándék Eredetiséget Igazoló Tanúsítvány nyújt garanciát.

  • Színtiszta aranyból készült numizmatikai alkotás!
  • Az érem a legkiválóbb verdei minőségben, tükörverettel került kibocsátásra!
  • Szigorúan korlátozott példányszám: mindössze 3 000 darab érhető el világszerte!

Az egyedülálló kibocsátás előlapján az áldást osztó, fénysugarak által körbeölelt Szűz Mária alakja jelenik meg, míg a hátlapot a Patrona Hungariae, azaz a Magyarország védőszentje felirat, valamint a kereszténység szimbolikus motívumai díszítik.

A remekmű nem csupán gazdag szimbólumvilága és nemesfémtartalma miatt különleges, hanem azért is, mert Szűz Máriát, a Magyarok Nagyasszonyát örökíti meg, akinek a legenda szerint első királyunk, Szent István felajánlotta az országot

Tegye teljessé éremtartó albumát, rendelje meg a színarany Szűz Mária érmet!

Tulajdonságok
Anyag:
Színarany (Au 999/1000)
Átmérő:
13,92 mm
Tömeg:
0,5 g
Minőség:
Tükörveret
Limitáció:
3000 db
Előlap:
Szűz Mária
Hátlap:
Kereszténység szimbolikus motívumai
Kizárólagos forgalmazó:
Magyar Éremkibocsátó Kft.

Igen, megrendelem a színaranyból (Au 999/1000) készült Szűz Mária emlékérmet kedvező áron, mindössze 34 900 Ft-ért (+ 990 Ft csomagolási és postaköltség). A termék árát nem most küldöm el, az szállításkor a postásnak vagy a termékhez csatolt fizetési szelvényen a számla kiállításától számított 21 napon belül fizetendő.

Visszaküldési jog: Ne feledje, Önt semmiféle vásárlási kötelezettség nem terheli. Amennyiben az érem nem teljesíti előzetes várakozásait, a vonatkozó jogszabályok szerint Önt indoklás nélküli elállási jog illeti meg, és a kézhezvételtől számított 14 napon belül visszaküldheti, ekkor annak árát visszatérítjük.